A murit directorul DGDR. Anunțul APIA

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a făcut un anunț tragic în cursul acestei zile.

Florentina Tudor, director general al Direcției Generale Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru PNDR din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Nu se cunoaște exact cauza morții, dar cert este că femeia nu avea o vârstă înaintată.

A murit Florentina Tudor

APIA a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia răpusă de durere, care a pierdut prea devreme un membru important.

“Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură își exprimă profundul regret pentru dispariția prematură a doamnei Florentina Tudor, director general al Direcției Generale Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru PNDR din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a anunțat APIA

Mesaje de condoleanțe au venit și din partea ministrului Adrian Oros și colegii din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, care și-au exprimat un ultim gând la adresa femeii decedat înainte de vreme.

Colegii spun despre ea că a fost un profesionist, care și-a făcut mereu treaba așa cum trebuie în domeniul în care activa și empatiza cu toate problemele pe care le întâmpina în misiunea sa în favoarea mediului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.