A trimis o scrisoare pentru ,, Mami din cer” și a primit răspuns!

O copilă de numai patru ani din din Regatul Unit al Marii Britanii a rămas fără mamă după ce a fost răpusă de cancer. De dorul celei care i-a dat viață, i-a scris acesteia o scrisoare pe care a trimis-o „în Rai”. Fetița a primit răspuns „din cer”.

Înainte de data de opt martie, când se sărbătorește ziua mamei, fetița i-a făcut o scrisoare în interiorul căreia se află un desen: „Ești una într-un «minion», mami”, scrie a1.ro

Pe plicul decorat cu desene scrie: „Pentru mami din Rai. La mulți ani de ziua mamei. Te iubesc, Ella”.

Fetița, cu ajutorul tatălui a pus plicul la poștă, iar poștașul care a găsit plicul cu scrisoarea emoționantă a fetiței, pentru „mami din Rai”, s-a gândit să îi răspundă:

„Pentru frumoasa mea Ella. Îți mulțumesc mult pentru felicitarea mea specială de Ziua Mamei. Și tu ești una într-un «minion» pentru mine și te iubesc foarte, foarte mult. Te iubesc la infinit! Ești o fetiță deșteaptă și specială, iar eu sunt foarte mândră de tine. Și deși sunt în Rai, te veghez de aici în fiecare zi. Mulți pupici și multe îmbrățișări. Mami”, i-a scris poștașul copilei.

Fetița a sărit în sus de bucurie când a văzut că mami i-a răspuns „din cer”. Tatăl fetiței a scris pe internet: „Îi mulțumim persoane inimoase de la Royal Mail care i-a trimis Ellei înapoi o scrisoare de la mămica ei din cer. A radiat de bucurie”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.