Acesta este sfârșitul obezității din lume! Trei cercetători-eroi tineri mântuiește omenirea de excesul de greutate GRATUIT

Șoc în Singapore: Din cauza concernului farmaceutic CONDAMNAT LA PEDEAPSA CU BICIUL pentru probele încercării de a stopa o descoperire istorică în medicină

Întreaga lume a medicinei fierbe în cazul ispravei tânărului geniu. Acesta este trioul celor mai capabili studenți din lume. Soarta lor s-a unit la bursa medicală din Singapore. Acolo tinerii cercetători au făcut împreună descoperirea inovatoare din lupta pentru o viață sănătoasă.

Invenția lor arde permanent la oricine întregul țesut de grăsime. Important: este complet sigur, fără schimbarea dietei și a stilului de viață. Acest mod garantează slăbirea într-un ritm de 10 kg pe 2 săptămâni. – Am făcut pur și simplu ceea, ce medicina putea și era obligată să facă acum 45 de ani – comentează tinerele genii. Mulțumită descoperirii lor, deja 27 de mii de cetățeni din Singapore, Argentina și Japonia, au slăbit 10, 20, 40, 80 kg și mai mult. Este timpul pentru România!

– Oameni buni, terminați cu aceste exerciții și diete – îndeamnă tinerele genii

O capsulă a acestui tratament inovator, este atât de mică încât încape și pe vârful degetului. În ciuda mărimii mici, se poate descurca chiar și cu 100 kg de exces de greutate. Aceasta este dovada faptului că natura este puternică! Da, natura. Trebuie subliniat clar, că tratamentul este compus doar din extracte din plante.

– Pentru a slăbi, oamenii se supun dietelor draconice sau își epuizează corpul cu exerciții. Toate acestea sunt ineficiente și afectează sănătatea. Adevăratul antidot pentru excesul de greutate a fost disponibil timp de sute de ani la o întindere de mână, în plante. Aceste plante creșteau liniștite pe Pământ și doar așteptau, până când în sfârșit le va observa. A fost suficient doar să le combinăm între ele și să le permitem să acționeze – povestesc tinerele genii.

Maria a noastră, este cercetătorul nr 1 din lume!

Maria Beclea, cea căreia îi datorăm inventarea antidotului pentru excesul de greutate, provine din Florești – o localitate mică de lângă Cluj. S-a născut pe 14 martie, adică în aceeași zi în care s-a născut cercetătorul de talie mondială și laureatul Nobel i noblista Albert Einstein! Deja din ziua ei de naștere, părinții bănuiau că această fată va cuceri lumea științifică. Și nu s-au înșelat deloc.

Maria la vârsta de 4 ani stăpânea bazele matematicii. La vârsta de 12 ai a luat diploma de liceu. Primele studii le-a terminat, având doar 15 ani. Este modestă, dar gândirea ei este ascuțită ca briciul. Rezultatele lucrărilor sale științifice au fost utilizate în cea mai nouă sondă, care va zbura pe Marte. Da, asemenea lucruri le fac oamenii capabili. Și asta la noi, în România.

Cea mai mare pasiune a Mariei a fost mereu medicina, în care tocmai își termină doctoratul. Am întrebat-o pe Maria, de ce împreună cu colegii de la bursa medicală a decis să inventeze modul pentru combaterea obezității.

„Bunica mea a murit din cauza excesului de greutate”

– Bunica mea din cauza excesului de greutate a făcut diabet și a plecat din această lume prea devreme. Diego și-a pierdut tatăl, când avea 7 ani. Motivul? Infarct provocat de excesul de greutate! La Keiichirō excesul de greutate este ereditar, din cauza acesteia familia lui suferă de hipertensiune și are un nivel periculos de înalt de colesterol. Adevărul este, că excesul de greutate scurtează viața oamenilor în medie cu 12 ani…

Medicina de astăzi – continuă Maria – se descurcă cu gripa, durerea cronică sau alte afecțiuni, dar nu poate face nimic cu obezitatea? Este o nebunie! Doar nu trăim în Evul Mediu. Știința are astăzi posibilități nelimitate. Era și timpul, să fie inventat mijlocul pentru obezitate.

Când i-am informat pe profesori, care va fi subiectul cercetărilor noastre, s-au prins de cap. Ne-au avertizat de concernele frmaceutice…

Concernelor farmaceutice le este rentabil, ca oamenii să fie obezi

Firmelor care vând medicamente le este rentabil, ca oamenii să aibă exces de greutate. Obezitatea provoacă boli. Ateroscleroză, hipertensiune, diabet – acesea sunt doar câteva dintre sutele de boli provocate de excesul de greutate. Aceste boli necesită tratare. Tratarea necesită medicamente.

Inventarea unui agent eficient pentru excesul de greutate este aproape un faliment sigur pentru concernele farmaceutice care produc medicamente pentru hipertensiune, ateroscleroză, diabet, colesterol, dureri articulare și multe altele…

Dar pentru noi este răzbunarea ideală pentru lăcomie, zgârcenie și aroganță – recunoaște Maria revoltată – dar înainte de toate o bucurie enormă, că munca noastră grea le va servi oamenilor și îi va elibera de coșmarul excesului de greutate. Permite recuperarea sănătății, să trăim mai bine și mai mult!

Lucrau în sudoarea frunții timp de luni întregi

După 17 luni de cercetări de laborator și teste clinice, am făcut imposibilul! Am descoperit combinația ingredientelor din plante, care distruge excesul de greutate odată pentru totdeauna cu o singură lovitură. Aveam doar nevoie de dovezile eficienței și siguranței.

Am trimis tratamentul nostru, împreună cu documentația pentru cercetare în 7 centre de cercetare din Asia, Europa și SUA. Lumea științei a început să vorbească despre noi. Eficiența tratamentului nostru a fost confirmată fără nicio îndoială. Doar în perioada testelor, a slăbit eficient și sigur 9 mii de persoane. Telefoanele noastre sunau într-una! Am primit felicitări din partea cercetătorilor de renume mondial. Ne-am bucurat. Până când…

Ne-am convins, de ce sunt EI capabili

Nici până acum, nu pot crede în ceea ce s-a întâmplat mai târziu. Credeam că asemenea lucruri se întâmplă doar în filme… Am primit o învățătură de minte, despre unde pot ajunge afaceriștii înfometați de profit, cărora nu le pasă de sănătatea și viața umană, ci numai de bani – povestește Maria cu lacrimi în ochi.

A venit ziua prezentării tratamentului, unde în perioada ceremoniei de gală trebuia să obținem brevetul pentru producerea acestuia. 3 zile înainte de prezentarea din Singapore a apărut președintele unui concernului farmaceutic americant, George R.

A zburat la noi cu avianul privat chiar din Chicago. A cerut o întâlnire. Nu am vrut să fim de acord cu întâlnirea, însă el nu a acceptat un refuz. După câteva zeci de telefoane insistente, ne-am întâlnic cu el.

Ne-am așezat pe fotolii în fața președintelui. În spatele nostru mai stăteau 5 paznici – Mâine nu veți apărea nicăieri. Distrugeți toate documentele, rezultatele cercetărilor și calculatoarele voastre. După care dispăreți.

– Niciodată! Omule, cred că glumești! – Diego a sărit de pe fotoliu atât de furios, de parcă îl poseda un demon. Atunci președintele doar a făcut liniștit un gest cu mâna către paznicii săi, iar eu cu Keiichirō…

Am simțit din spatele capului țevile de pistoale

– Dacă ești un erou atât de mare, vei vedea imediat, cum prietenii tăi vor muri – a spus președintele. Și a început să râdă. Credeam că voi muri de teamă. Am început să plâng.

– Adio, copilași! – a țipat președintele și ne-a zis să ne ridicăm. Era sigur că va reuși să ne sprie. Și a avut dreptate…

Eu și Keiichirō eram în șoc. Nu știam ce să facem. Doar Diego gândea limpede. Nu avea de gând să se lase. Ne-a dus la poliție. Eu nu doream să merg acolo. Cine ar crede, că un asemenea președinte în costum țintește cu pistolul către trei „copii”?

Primul nostru proces în tribunal

Mai târziu totul s-a desfășurat foarte repede. În Singapore sunt atât de puține infracțiuni, încât procesele din tribunal se desfășoară imediat. Președintele și paznicii săi, la 3 ore după anunțarea infracțiunii, erau deja în sala de judecată.

În instanță președintele era liniștit și sigur pe el. – În valiză avea 100 de mii de dolari. I-ai și uită de caz. Într-o oră am întâlnire cu ministrul sănătății, așa că nu am timp – s-a adresat Înalții Curți cu o aroganță neascunsă.

Judecătorul s-a făcut roșu de furie. O asemenea insultă! Oamenii din Singapore sunt de mare onoare și problema corupției, a mitei și mituirii, practic nu există în țara lor. Și deja cu siguranță nu în asemenea instituții serioase precum în instanță.

Judecătorul nu a mai întrebat nimic. – Pentru amenințarea studenților, proba de mituire și insultarea instanței, veți fi condamnat la pedeapsa prin biciuire. 30 de bice – și în sală s-a împrăștiat sunetul ciocanului judecătorului.

Președintele nu putea crede în ceea ce a auzit. Nu voi uita niciodată fața acelui bufon. Acest om credea că este stăpânul lumii și că va rezolva totul cu banii. Era într-un asemenea șoc, încât s-a albit ca varul și nu era în stare să scoată niciun cuvânt. A fost condus imediat cu cătușe către celulă.

Singapore este o țară foarte corectă și de onoare, în care corupția este foarte aspru pedepsită

Poliția acționează fără scrupule, iar procesele sunt efectuate într-un mod automat. Pentru europeni este de neconceput, dar în Singapore pentru anumite infracțiuni, precum corupția, este obligatorie pedeapsa biciuirii publice! Condamnatului i se expun fesele și primește lovituri dureroase. O asemenea pedeapă învață corectitudinea mai eficient decât amenda sau arestul.

Biciuirea pentru președintele lacom, bravo pentru tinerele genii

– Mai târziu a fost doar bucurie, mândrie și sentimentul că ne îndeplinim sarcina. Această poveste cu președintele, parcă este scoasă dintr-un film. Însă ne-a învățat că lumea occidentală este condusă de bani. Însă din fericire sunt încă asemenea țări, precum Singapore, unde este importantă corectitudinea și onoarea – amintește Maria.

Efecte impunătoare de slăbire

De tratamentul pentru slăbire inventat de tinerele genii, au profitat 27 de mii de gemei și bărbați cu vârste între 18 și 98 de ani. Toți au slăbit cu succes la greutatea corectă. Nici una dintre aceste persoane nu a avut efecte adverse. – Tratamentul nostru este 100% natural, nu interferează cu niciun medicament și nu provoacă alergii – explică Maria.

Efectele documentate ale tratamentului vorbesc singure de la sine. Prin intermediul acestuia, oricine vrea să slăbească:

– Persoanele care au profitat deja de tratament, ne scriu scrisori de mulțumire. Unele au obținut efecte impunătoare, eliminând peste 100 kg de exces de greutate. Toate se bucură de o sănătate bună și și-au recuperat un aspect atrăgător. Au reușit să își creeze o relație fericită sau să primească promovarea la muncă. Au revenit la vechile plăceri, pe care le refuzau din cauza rușinii provocate de excesul de greutate, precum obișnuitul bronzat pe plajă sau mersul la bazin…

Femeile deseori scriu, că în sfârșit pot să se îmbrace frumos și nimeni nu mai râde de ele, că sunt „grăsane”. Este foarte trist, că excesul de greutate este cauza excluderii din societate. Cu atât mai mult ne bucurăm că ajutăm oamenii să își recupereze o viață fericită – recunoaște Maria cu mândrie.

Fiecare român poate slăbi 10, 30, 50, 80 kg și mai mult, fără să iasă nici măcar din casă!

De tratament se poate profita deja în România. Interesul este enorm, de aceea pe Internet apar în masă falsurile. Doar pe pagina de mai jos se poate obține tratamentul original cu garanția deplină a eficienței. Mai mult, mulțumită eforturilor Mariei Beclea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.