Alex Dima traieste o poveste de iubire ca-n filme

Reporterul emisiunii „Romania, te iubesc!” , Alex Dima, lupta prin intermediul reportajelor sale ca tara noastra sa devina una mai buna, mai curata si mai dreapta. Putini stiu insa drama prin care a trecut cunoscutul jurnalist in urma cu 10 ani. Alex Dima a vorbit despre cea mai grea perioada din viata sa, moartea sotiei, dar si despre cum iubirea i-a bătut din nou la ușă, și i-a deschis.

In urma cu 10 ani, sotia ziaristului a murit, fiind diagnosticata cu cancer. Fiica sa, Sara, avea la vremea respectiva un an si jumatate. La 6 luni de la aflarea veștii, cancerul a caștigat lupta. Pentru o lungă perioadă, reporterul TV nu si-a dorit sa își refacă viața si s-a focusat pe cresterea fetitei sale.

Intr-un interviu pentru revista „Unica”, jurnalistul de investigație a vorbit despre Georgiana, femeia care l-a facut sa iubeasca din nou. Se pare că destinul a vrut ca cei doi să se întalnească.

„Georgiana stie sa ma si asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp si cand am ajuns acasa am stat si i-am povestit pana la 4 dimineata (la ora 8 ne-am vazut apoi pentru fotografii si interviu). Am vazut-o intr-un aeroport, s-a bagat in fata mea la check-in. Am ras, apoi am privit-o, dupa filtru am vazut-o iar, priviri in sala de asteptare, priviri in avion. Trei luni mai tarziu, am ajuns la o banca. Si acolo era ea! Si de atunci e bine”, a povestit Alex.

Pană să o întalnească pe Georgiana, si-a crescut fiica aproape singur, fiind sprijinit doar de mama sa. Fetita a știut inca de mica ca mama sa s-a ridicat la ceruri, iar cand a crescut a inceput sa întrebe foarte multe lucruri. Sara are acum 11 ani. „E ca o floare care se deschide. Are umor, spune ce gandeste. Sunt atat de fericit, de cate ori ma uit la ea ii multumesc lui Dumnezeu ca am asa un copil”, spune Alex Dima despre fiica sa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.