Alexandra Măceșanu va fi înmormântată.., în Dobrosloveni! Decizia familiei

Alexandra Măceșanu a fost înmormântată luni, 5 august 2019, în Dobrosloveni, satul natal al adolescentei. Familia a luat această hotărâre după ce aseară ministrul Justiției, Ana Birchall, a telefonat familia să comunice rezultatele testelor ADN efectuate în Capitală.

Loading...

Conform rezultatelor finale, oasele care au fost găsite în butoiul cu cenușă aparțin fetei care a dispărut pe 24 iulie.

Știrea inițială: Alexandra Măceșanu a fost  înmormântată luni, 5 august 2019 .Criminalul Alexandrei, Gheorghe Dincă, a recunoscut că a ucis-o pe aceasta încă de duminica trecută, dar timp de câteva zile acesta a fost plimbat prin București pentru a i se efectua analize medicale.

Bărbatul care fusese internat de opt ori la Psihiatrie a indus în eroare anchetatorii de mai multe ori și a indicat locuri diferite privind locul unde a depozitat cadavrul primei adolescente dispărute, Luiza Melencu.

Familia Alexandrei Măceșanu a aflat aseară vestea pe care nu dorea să o audă niciodată. Părinții fetei au sperat până în ultima clipă că tânăra va fi găsită vie, însă nu a fost să fie așa.

Fata de 15 ani ar fi fost omorâtă, iar apoi, părți din cadavrul ei ar fi fost arse într-un butoi. Au fost găsite oase ale feței în respectivul butoi metalic precum și resturi ale dinților fetei.

Cumpănașu se îndoiește de rezultatele testului ADN făcut de escroci de la IML … si că totul este cusut cu ață neagră pentru că toată problema asta a fost ascunsă de ani de zile , sunt zeci de copii dispărți si nimeni nu a facut nimic, chiar nici politicenii din Romania …Aveti grijă de copii vostri !

Cu toate acestea, chiar dacă familia va face deja înmormântarea, unchiul fetei nu se va opri din anchetare, ba chiar a spus că va cere o contraexpertiză internațională.

„Nu pot contesta rațional rezultatul IML până la proba contrară dar nu cred nimic din povestea construită în jur. Așteptăm și hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza. Inelul și lănțișorul de ARGINT au fost găsite netopite!!!!!!. Tot în acel recipient și arse în același timp la o temperatura URIAȘĂ”, a spus Cumpănașu aseară la Antena 3.

Dumnezeu să o ierte !

Facebook Comments
loading...
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.