Andreea Marin, mama pentru a doua oara la 46 de ani? A tinut sa se afle chiar de la ea

Andreea Marin, mama pentru a doua oara la 46 de ani? A tinut sa se afle chiar de la ea
De asemenea, Andreea Marin a recunoscut ca isi doreste sa devina mama pentru a doua oara. Prezentatoarea TV a marturisit ca atat ea, cat si partenerul ei de viata, Adrian Brancoveanu, vor intemeieze o familie impreuna.

„Daca Dumnezeu va fi cu mana pe umerii nostri, atunci va fi. Trebuie sa vrem noi, dar trebuie sa mai vrea si cineva acolo deasupra noastra. Sigur ca ne dorim asta.”, a mai spus Andreea Marin. Andreea Marin este pregatita sa mearga la altar

„Nu se stie niciodata. Eu sunt un om foarte optimist si nu cred ca trebuie sa raportez relatia mea actuala la relatiile mele anterioare. Viata e cum e. sunt si greutati, sunt si despartiri uneori. Trebuie sa acceptam lucrurile asa cum sunt, trebuie sa traim frumos pentru ca deciziile mele au fost bazate intotdeauna pe ideea ca nu trebuie sa traiesti apasat, ci daca nu merge fiecare poate sa o ia pe drumul sau.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Mai mult decât atât, Andreea Marin a recunoscut că își dorește sa devină mamă pentru a doua oară, însă nu depinde doar de ea ca acest lucru să se întâmple, ci și de Forța Divină. Vedeta a mărturisit că atât ea, cât și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, vor întemeieze o familie împreună.

.

Sursa by : https://fabricatinromania.info/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.