Un şofer din Oradea a dat jos din autobuz o femeie care mânca pe un scaun şi murdărise tot în jur (video)

Un şofer din Oradea a dat jos din autobuz o femeie care mânca pe un scaun şi murdărise tot în jur. Apoi tot el a făcut curat în urma călătoarei care l-a minţit că i s-a rupt punga.

Un şofer care conducea sâmbătă autobuzul de pe linia 19 dinspre ERA Park spre centrul oraşului Oradea a fost nevoit să coboare de la volan în staţia şi să îi ceară unei femei să coboare. Aceasta mânca relaxată pe banchetă şi murdărise totul în jur.

Potrivit unei filmări care care a fost publicată de Bihoreanul, şoferul a observat mizeria pe care o făcea femeia, n-a mai răbdat şi în prima staţie a luat atitudine. “Ţi se pare normal ce-ai făcut?”, a întrebat bărbatul. Călătoarea îşi deschisese pe scaunul de lângă ea o caserolă de unică folosinţă din care mânca, împrăştiind sosuri şi resturi peste tot în jur.

“Da’ mi s-a rupt plasa”, a minţit călătoarea, a cărei față nu se distinge clar în înregistrare, afirmând că locul de lângă ea “e curat, numai no…”.
Gestul l-a nemulţumit şi mai mult pe conducătorul autobuzului, care i-a cerut acesteia să facă curat. “E curat? Şi trebuie călătorii ca să stea în locul tău? Te rog frumos coboară jos cu ele acuma.”, a continuat şoferul, cerându-i femeii să şteargă mizeria cu geanta pe care o avea la ea.

Luată din scurt, femeia, chiar dacă a protestat, şi-a cules mizeriile şi a coborât să le arunce.

sursa; https://simpaticu.ro/un-sofer-din-oradea-a-dat-jos-din-autobuz-o-femeie-care-manca-pe-un-scaun-si-murdarise-tot-in-jur-video/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *