Bătrână de 72 de ani, dealer de droguri în liceele din Oradea

O bătrână în vârstă de 72 de ani, din Oradea, a fost ‘vizitată’ de mascaţi, în această dimineaţă, într-un dosar de trafic de droguri. Potrivit unor surse, bătrâna, împreună cu alţi suspecţi, vindeau droguri în liceele din oraş.

Bătrâna, cunoscută ca şi ‘Momo’, făcea parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri. Suspecţii cumpărau drogurile, în special substanţe etnobotanice, din China, cu BitCoin.
Conform unor surse, inclusiv fiica bătrânei este consumatoare de substaneţ etnobotanice, fiind internată de mai multe ori la dezintoxicare.

Cu toate acestea, bătrâna vindea drogurile în liceele din Oradea, împreună cu alţi 12 suspecţi, notează arq.ro.

În această dimineaţă, procurorii DIICOT şi poliţiştii BCCO au efectuat un număr de 10 percheziţii domiciliare pe raza județului Bihor, la domiciliul şi reşedinţele membrilor unei grupări infracționale, cu vârste cuprinse între 15 și 72 de ani, specializate în săvârșirea infracțiunii de efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Bătrână de 72 de ani, dealer de droguri în licee
“Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare s-au descoperit însemnate cantităţi de materie vegetală psihoactivă ambalată atât în doze destinate vânzării către consumatorii finali cât şi în pungi, destinate aprovizionării dealerilor ce acţionau la nivel de vânzare către consumatori, substanţă sub formă de cristale (pentru prizat), pastille extasy şi sume de bani provenite din această activitate infracţională. De asemenea, au fost descoperite recipise care dovedesc achiziţionarea de bitcoin, cu care se achiziţionau de pe internet psihoactivele”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au confiscat 234 grame materie vegetală psihoactivă, 33 doze conţinând materie vegetală psihoactivă, 26 pastile extasy, 4,15 cristale psihoactive și suma de 1.480 lei, provenită din activitatea infracţională.

Cei 13 suspecţi, inclusiv bătrâna de 72 de ani, au fost ridicaţi de mascaţi şi conduşi la sediul DIICOT pentru audieri.

sursa; https://simpaticu.ro/batrana-de-72-de-ani-dealer-de-droguri-in-liceele-din-oradea

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *