Vrem un Referendum pentru interzicerea exploatarilor forestiere (taierea padurilor)

Initierea unei petitii care sa duca la introducerea in Parlament a unei cereri pentru organizarea unui Referendum in care populatia Romaniei sa decida daca doreste sau nu ca in tara noastra exploatarile forestiere sa fie interzise iar Statul sa initieze un amplu program de reimpadurire a zonelor devastate de firmele ce exporta lemn buștean si cherestea!

Amplificarea blocajelor și nemulțumirilor din sectorul forestier, asa cum arată scăderea volumului de masă lemnoasă contractat pentru recoltare la licitațiile organizate de Romsilva, îi îngrijorează pe reprezentanții Comunității Forestierilor – Fordaq România. Aceștia avertizează asupra faptului că o scădere a volumului de masă lemnoasă recoltat va conduce la o criză majoră de resursă în a doua jumătate a anului 2019, cu efecte directe potentiale în apariția unei noi crize de aprovizionare a populației cu lemn de foc și o contractare a activității în industria lemnului.

Cere intervenţia preşedintelui României Iohannis să facă referendum în legătură cu modificările de lege in ceea ce privește ILEGALITĂȚILE CARE SE FAC PE PARTE FORESTIERĂ IN ROMÂNIA !

Distribuiți mai departe să vadă si cei de la putere !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *