Un primar PNL explica de ce e nevoie de pensii speciale pentru edili: „Nu cred ca vreti sa vedeti primari cu hainele rupte in coate”

Distribuie pe

Alin Nica (PNL) primarul comunei Dudestii Noi din judetul Timis, a explicat de ce sunt importante pensiile speciale pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de Consilii Judetene, scrie ziare.com.

El a afirmat ca „totul se reduce la bani”, iar in cazul unui primar traiul nu trebuie sa se reduca la strictul necesar.

„Totul se reduce la bani si acum va spun ca fiecare dintre noi avem un salariu sau venit si fiecare avem pretentia sa ne asigure un trai decent.

Ganditi-va ca un primar nu trebuie sa se reduca traiul lui la strictul necesar. Poate sa faca asta din modestie si din minima moralitate, sa nu fie opulent. Nu cred ca vreti sa vedeti primari cu hainele rupte in coate”, a declarat Nica, potrivit stirileprotv.ro.

Emil Drăghici, preşedintele Asociaţiei Comunelor, primar independent Vulcana Băi: “Stau la mâna unora care de multe ori din lipsă de personal sau din lipsă de voinţă ne fac să pierdem foarte mult pentru dezvoltarea comunităţii locale.”

Actul normativ nu transformă însă administraţia în una digitalizată, deşi declarativ politicientii spun că simplifică procedurile. Studiul de impact obligatoriu pentru o asemenea corecţie legislativă nu există.
Vasile Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării: “Dacă vreţi acum de la mine un rezultat, un răspuns la un calcul orientativ pentru 3000 de UAT-uri, ce înseamnă simplificarea aceasta n-am să vi-l spun, în schimb pot să vă spun cu foarte mare certitudine că este un act normativ pe care toată lumea îl aşteaptă.”

Codul Administrativ a fost adoptat de Parlament acum un an. Legea a fost declarată neconstituţională de către Curtea Constituţională în integralitate, pentru că nu a respectat procedurile de adoptare. Dacă va fi adoptat prin Ordonanţă de Urgenţă, va intra în vigoare imediat.

Codul Administrativ a fost adoptat de Parlament acum un an. Legea a fost declarată neconstituţională de către Curtea Constituţională în integralitate, pentru că nu a respectat procedurile de adoptare. Dacă va fi adoptat prin Ordonanţă de Urgenţă, va intra în vigoare imediat, mai scrie sursa citata.

VEDEȚI AICI VIDEO-UL DIN CONFERINȚA CÂND ISI DOREA SI SI DOREȘTE ASTA PNL-UL PENTRU PENSII SPECIALE !! CLIC AICI ”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *