Cumpanasu cere romanilor sa NU iasa in strada pe 10 august: „Cer jegurilor care au ținut …

Distribuie pe

Cumpanasu cere romanilor sa NU iasa in strada pe 10 august: „Cer jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai ei sa iasa lumea in strada”
Alexandru Cumpanasu a declansat un prim atac politic extrem de virulent, profitand de drama din Caracal. El le cere „jegurilor” care i-au sustinut pe procurori sa nu cheme „lumea in strada”. Atacul lui Cumpanasu vine cu o saptamana inainte de marele miting din 10 august.

„Dragi oameni buni, CER jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai EI sa iasa lumea in strada. Sa lase jocurile electorale si politica departe de Alexandra. Cand vom considera ca nu mai este nici o speranta, familia Alexandrei va va ruga sa aprindeti o lumanare pt ea in liniste intr-un loc nepolitizat din Bucuresti si atat. Fara lozinici si manipulari”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

Numerosi analisti politici considera ca Alexandru Cumpanasu isi face campanie de imagine pe seama tragediei din Caracal, in interes politic. Ion Cristoiu, un invitat de seama al postului Antena 3, se asteapta ca Alexandru Cumpanasu sa candideze la prezidentiale.

„Asistam la o campanie publica, nu stiu de cine dusa, potrivit caruia statul roman e neputincios, trebuie resetat si trebuie sa vina cineva sa reseteze. Si eu sunt de acord. E un scenariu care a functionat la Paris cu Macron, venim sa daramam si pe urma o sa vedem. In Ucraina nimeni nu a fost atent, actualul presedinte a avut un serial cu un profesor de istorie ajunge presedinte si schimba tot. L-au votat ca promite schimbarea tuturor pe un fond de lehamite si disperare.

Asta este la ora actuala imaginea publica care mai mult ca la Colectiv statul e viciat de la un cap la altul. De ce e mai important decat Colectivul? Atunci s-a petrecut pe termen scurt. Acum e o nebunie. Dupa balbaiala autoritatilor a venit acum balbaiala anchetei. Neincrederea populatiei a crescut din cauza anchetei.

Barna a fost slab in aceasta perioada. Cumpanasu e de departe profilul celui din Ucraina care poate sa darame. Nimeni nu va putea reseta decat unul nou. Nimeni din interior. Trebuie sa vina unul care macar sa dea sentimentul poporului ca va face”, a declarat Cristoiu la Antena 3, citat de Aktual24.ro

Alexandru ROMÂNIA TE SUSTINE ! Ne-am săturat de atâtea jeguri impreună vom șterge pe jos cu pleava asta așa zis mafiotă !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *