Mama Luizei Melencu, declarații șocante: „Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”

Mama Luizei Melencu a declarat la televizor ca ea si familia ei au fost indemnati sa-si retraga declaratiile.

Mama Luizei Melencu trece prin clipe ingrozitoare de cand fiica ei a disparut de acasa, in luna aprilie a acestui an. Bunicul adolescentei a fost intrebat, conform declaratiilor femeii, daca a primit vreun mesaj de la Luiza si daca l-a sters, dar si in ce localitate este si ce varsta are adolescenta, relateaza Cancan.
„Cred ca Gheorghe Dinca duce o tara intreaga de nas. Noi traim de pe o zi pe alta. Nu sunt informati din partea legii, aflam totul de la televizor. Am primit telefoane sa ne retragem toate declaratiile”, a declarat Monica Melencu in cadrul unui interviu.

Gheorghe Dinca ar fi declarat ca le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza si pe Alexandra, insa nu sustine ca ar fi incinerat si trupul celei dintai fete.
loading…„El a declarat ca ar fi ucis-o si pe ea, doar ca el nu precizeaza culoarea parului ei, adica nu isi aduce aminte. Desi s-a insistat, sustine ca nu-si aduce aminte. Cu Alexandra, situatia este clara, dar in ceea ce priveste pe Luiza, nu este inca lamurita situatia, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaste doua omoruri. Adica doua fapte. (…) Nu cunosc sa fie indicat un loc in care sa fie ingropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost ingropata, din ceea ce se stie in prezent, ceea ce a declarat el. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar pana la momentul in care cele doua victime au decedat. El nu sustine ca ar fi incinerat si trupul Luizei”, explica Lascoschi.

Avocatul a oferit detalii si despre cum a intrat in contact Luiza cu Dinca.
„El sustine ca a luat-o, nu stiu locul, el oricum a precizat. Ea facea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea catre destinatia ei, dupa aceea a oprit, dupa care a plecat spre domiciliul lui. Conform declaratiei lui, el sustine ca ea ar fi fost de acord sa-l insoteasca. Asa sustine el. Nu se cunosteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza, n.r.). A luat-o, dupa aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a cazut si a decedat. (…) Ancheta e de-abia la inceput, are un curs favorabil in prezent, zic eu, in ceea ce priveste aflarea adevarului. El sustine ca doar doua victime a facut, in repetate randuri a sustinut”, a mai spus Claudiu Lascoschi. Distribuiti mai departe !

sursa: wowbiz.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *