Gheorghe Dincă ar fi fost în atenţia oamenilor legii pentru trafic de persoane, înainte de apelul Alexandrei la 112

Distribuie pe

Ies la iveală noi detalii şocante în cazul crimelor de la Caracal. Surse apropiate anchetei susţin că Gheorghe Dincă ar fi fost în atenţia Poliţiei pentru trafic de persoane, înainte ca Alexandra Măceşanu să sune la 112.

Gheorghe Dincă ar fi făcut parte dintr-o reţea de trafic de persoane cu legături în Italia, Anglia şi Germania. De-a lungul timpului, Dincă le-ar fi prezentat proxeneţilor mai multe românce, potrivit unor surse apropiate anchetei citate de stirileprotv.ro.

Astfel, se spune că bărbatul ar fi fost implicat într-o reţea de trafic de persoanealături de fiul său. După ce le prezenta proxeneţilor diferite femei, Gheorghe Dincă primea la schimb servicii sexuale, susţin sursele.

Procurorii au început audierea posibililor complici ai lui Gheorghe Dincă
Potrivit celor spuse de Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, anchetatorii iau în calcul şi ipoteza conform căreia Gheorghe Dincă ar fi fost ajutat de alte persoane în cazul ororilor. Astfel, au fost date dispoziţii clare în a fi audiaţi şi alţi oameni din cercul criminalului din Caracal.

„Din ce-am observat, începând cu data de astăzi, într-o manieră deschisă, procurorul a dat dispoziţii clare în a fi audiate şi alte persoane, suspecte că fac parte din cercul şi anturajul lui infracţional. Este prima dată când chiar organele în drept nu-şi mai asumă acea chestiune care s-a zvonit, că ar fi un lup singuratic. Este o noutate în ceea ce priveşte şi conceptul anchetatorilor.”, a declarat Tonel Pop, avocatul familIei Luizei, la România TV.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *