Tamara Buciuceanu împlinește 90 de ani! La mulți ani! Cum arata acum MAREA noastra ACTRITA

Tamara Buciuceanu una din cele mai îndrăgite actrițe din România împlinește mâine 90 de ani. Din cei 90 de ani de viața peste 66 de ani și i-a petrecut pe scenă.

Tamara Buciuceanu – 66 de ani pe scenă

90 de ani de viaţă, dintre care 65 de ani petrecuţi în slujba teatrului românesc. Tamara Buciuceanu-Botez a fost omagiată luni seara, pe scena Teatrului Metropolis, alături de actori de seamă. ”Doamna Isoscel” i-a avut alături şi pe Ştefan Bănică şi Oana Sîrbu, ”elevii” săi din celebrul film ”Liceeni”. Bănică a comparat-o cu o nestemată!

În urmă cu doi ani, nu mai putea să iasă din casă din cauza problemelor de sănătate şi a poverii anilor. Anul acesta, Tamara Buciuceanu-Botez a făcut o excepţie! Îmbrăcată elegant, în haine negre, accesorizate cu verigheta-i preţioasă, broşa şi colierul de mărgele, cu aceeaşi pieptănătură în buclă pe spate, cu ochii veseli şi zâmbetul său inconfundabil cu care ne-a obişnuit timp de şase decenii şi jumătate! Aşa s-a prezentat celebra Tamara Buciuceanu-Botez luni seara, 17 decembrie, pe scena Teatrului Metropolis.

Evenimentul a fost făcut în cinstea aniversării celor peste 65 de ani de la debutul pe scena românească. “Doamna comediei româneşti”, aşa cum a fost prezentată de directorul Teatrului Metropolis, George Ivaşcu, are 89 de ani şi, în ciuda lor şi a problemelor de sănătate, a ţinut în picioare un discurs frumos în aplauzele tuturor colegilor de breaslă. ”Să ştiţi că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat.

Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă. Mi-am făcut ucenicia despre ale teatrului la Teatrul Naţional din Iaşi. Am avut şi în Iaşi, şi la Bucureşti profesori extraordinari care m-au iubit şi m-au învăţat lucruri foarte frumoase. Pentru mine, viaţa a fost cultură, cinste şi demnitate”, a spus Tamara Buciuceanu-Botez când a urcat pe scena Teatrului Metropolis.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *