Tânără târâtă de păr şi băgată cu forţa în maşină, la Intercontinental. Poliţiştii au venit după mai mult de o oră

Distribuie pe

O tânără a fost târâtă de păr şi băgată cu forţa în maşină, la Intercontinental, iar poliţiştii au venit după mai mult de o oră la locul unde un martor fotografiase autoturismul, după care sunase la 112.

Un incident grav a avut loc luni seara în plin centrul Bucureştiului, lângă hotelul Intercontinental, pe strada Batiştei. O tânără a fost târâtă de păr pe stradă şi urcată cu forţa, fără voia ei, într-o maşină înmatriculată în Ilfov. O martoră a fotografiat autoturismul la câteva secunde după incident, apoi a sunat la 112.

Poliţiştii au ajuns după o oră şi 20 de minute la locul indicat de martoră, după ce colegul lor care a răspuns la telefon le-a dat celor din teren numărul de telefon greşit al martorei. Roxana Grosu a povestit totul pe Facebook.

“Inainte cu 3-4 secunde de poza asta, individul care urca in masina tragea o fata de par si o impingea in masina, fara voia ei, in spate la Intercontinental. Lume pe strada, nimeni nici macar nu a strigat la el sa o lase, daramite sa intervina. Am reusit sa fac poza asta.

M-a injurat, a incercat sa vina dupa mine, dar a renuntat. Am sunat imediat la 112. Am povestit intamplarea operatoarei. Apoi politistului. Le-am zis ca am si poza. La un sfert de ora, cand mergeam spre casa, m-au sunat sa revin la “locul faptei”. Era deja 10.20 seara.

Ma intorc. Astept 20 de minute. Politistul din centrala daduse numarul meu gresit, iar echipele de pe teren treceau pe langa mine, dar nu opreau, desi eram pozitionata fix unde stabilisem cu ei. Intr-un final, ajung 3-4 jandarmi si vreo 4 politisti.
Reiau povestea. Imi iau datele de pe buletin. Incep sa discute prin statie de ce sectie tine zona respectiva. Imi zic sa astept alt coleg. Vine. Ii povestesc si lui. Se uita nedumeriti la ce camera putea prinde scena – in centrul Bucurestiului, la Universitate!!! Imi zic sa astept sa vina si “grupul operativ”.

Vine un pustan de maximum 23 de ani. Ii povestesc si lui. Imi spune sa tin telefonul aproape ca maine s-ar putea sa ma sune sa vin sa dau o declaratie. La sectia 1. Sau la 6. Nu se stie inca sigur. Intre timp s-a facut ora 23.20. Chem pe cineva sa ma duca acasa cu masina pentru ca era foarte putin probabil sa mai prind transportul public. O ora si 20 de minute. In Bucuresti, capitala Romaniei.”

Tânăra care a surprins ceea ce ar putea fi o răpire a povestit totul pe facebook, unde a postat şi o fotografie cu maşina ân care a fost urcată cu forţa fata.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2879370948800800&set=a.120896197981636&type=3&theater

UPDATE: Azi / 13.08.2019 /noapte a fost identificata masina, undeva in Chiajna. Soferul, nu cel care o tragea de par, era chiar tatal fetei, care, evident nu a vrut sa depuna plangere. Eu ma intreb cata bataie o manca fata asta acasa, daca pe strada a patit asa ceva. Ea si alte mii de femei batute, care nu fac nimic de frica. Si pe care nu le protejeaza nimeni. Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai să vadă cât mai multă lume!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *