Este OFFICEAL! Alexandra Măceșanu nu este decedată! Reacția lui … AICI :

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, iar anchetatorii caută cu înfrigurare noi probe care să demonstreze că adolescentele nu mai sunt în viață. INML nu are un ”raport final” în ceea ce privește moartea Alexandrei Măceșanu, spune Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, declară că – până acum – nu a fost emis niciun certificat de deces, iar atunci când actul va fi emis va contesta decizia. Alexandru Cumpănașu declară, ferm, că va lupta ”până în pânzele albe” pentru a afla adevărul. În astfel de condiții, se poate trage concluzia că unchiul Alexandrei nu acceptă ideea că Alexandra Măceșanu a fost ucisă de Gheorghe Dincă, asta în pofida faptului că experții au descoperit ADN-ul Alexandrei în urma analizării rămășițelor umane descoperite în curtea lui Dincă. Unchiul adolescentei consideră că totul s-a petrecut cu o ”grabă nebună” și că va rupe orice hârtie ar primi.

”Răbdarea noastră cam ia sfârșit. Concret ne spun că fac anchetă. Au zis sa îi lăsăm să lucrăm. Nu s-a emis niciun certificat de deces emis. Dacă mai sunt cetățeni care dau asta pe piață vreau să le spun că îi dăm în judecată. INML nu are un raport final. Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta decizia. În acest Caracal au fost mulți care au vorbit cu Dincă, care au beneficiat de pe urma lui, vom lupta până în pânzele albe pentru a afla adevărul. A fost o grabă nebună de a ne da un răspuns, dacă ne va da hârtia o vom rupe. Nu vom accepta să ne dea o hârtie dată pe nimic”, a spus Alexandru Cumpănașu, conform antena3.ro.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *