Scandalul Lucian Rădulescu vs. Poliția Prahova: Era sub influența alcoolului și a sunat la 112, reclamând că polițiștii i-au luat actele

Știrea inițială informa despre comportamentul ”personajului” Lucian Rădulescu, un PSD-ist prahovean, amenințându-i pe polițiștii care îl sancționau pentru o oprire neregulamentară. Ceea ce a urmat este demn de ”filmele cu proști”.

Informațiile despre cine este Lucian Rădulescu, despre incident și video AICI.

Scenele din trafic s-au petrecut cu o zi în urmă, la Păulești, în jurul orei 16.30. La 17.30, Lucian Rădulescu a sunat la 112 (informație pe surse), reclamând că a fost victima unui abuz al polițiștilor, care i-ar fi reținut actele ilegal, nespecificând însă că el plecase de la locul disputei cu agenții.

Aflând că polițiștii sunt la secție, Rădulescu s-a dus după ei, continuând să aibă atitudinea recalcitrantă. Un ofițer a sesizat că Rădulescu emana halenă alcoolică, așa că a decis să-l testeze cu etilotestul. Rezultatul: 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. Se întâmpla însă la ora 18.00, respectiv la o oră și jumătate după scenele de la Păulești. A fost și momentul în care s-a calmat și și-a recunoscut vinovăția.

Lui Lucian Rădulescu i-a fost reținut permisul de conducere, fiind sancționat contravențional pentru injurii și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. În punctul de vedere exprimat de Lucian Rădulescu pentru observatorulph.ro, acesta susținea că ”Am fost vânat, îmi pare rău pentru limbaj!”, însă nu menționa nimic despre alcool.

Am solicitat punctul de vedere al IPJ Prahova, care ne-a transmis următoarele: ”Cu referire la imaginile apărute în spațiul public, cu privire la un eveniment înregistrat pe raza localității Păulești, județul Prahova, facem următoarele precizări:

Bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localității Păulești, iar la intervenția echipajului de poliție, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele polițiștilor, după care a părăsit locul evenimentului.

Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliție, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză.”

Întrebarea care se pune acum este: de ce polițiștii l-au lăsat să plece, deși manifesta un comportament anormal, putând fi testat chiar atunci cu etilotestul? …

Sursa by https://www.observatorulph.ro/

Video postat în premieră de Marian Godina

https://www.facebook.com/godinamarian/videos/520355898717064/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *