Semnează ACUM pentru Reintroducerea pedepsei cu moartea si DISTRIBUIE MAI DEPARTE !

Pedeapsa cu moartea a fost abolită prin Decretul-lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990 și decizia fiind cuprinsă în Constituția României din 1991, reconfirmată.

De asta avem nevoie de pedeapsa cu moartea, pentru aceste creaturi profund defecte și ireparabile. Merită această bestie indulgență?

Cerem modificare codului penal prin inasprirea pedepselor pentru viol, pedofilie si crima. Modificare articolului 218, (1) introducerea pedepsei de 25-50 de ani de inchisoare pentru viol, in loc (3-10 ani) inchisoare cat este in prezentul cod si pedeapsa cu moartea pentru crime odioase comise de criminali care NU mai pot fi reintegrati in societate!

Anii de închisoare, sau pedeapsa cu moartea, ar trebui aplicate, în funcție de gravitatea criminalității/faptei. Pedeapsa capitala trebuie aplicata ca masura extraordinara in cazuri similare bestiei/scursurii care deliberat a ucis niste copile!

“Nu condamnați părinții să-l plătească
Cum toți plătim atâția deținuți.
Dați „peste noapte”-o lege românească,
Iar criminalul, dați-l la părinți!”

Victor Constantinescu Contactați autorul petiției

INTRAȚI AICI PE LINK https://www.petitieonline.com/semneaza_pentru_reintroducerea_pedepsei_cu_moartea PENTRU A SEMNA PETIȚIA SI DISTRIBUIȚI MAI DEPARTE !

ATENȚIE ! ÎN DESCRIEREA : După completarea câmpurilor :Nume, Prenume si Email mai jos aveți DESCRIERE și acolo TREBUIE COMPLETAT : UN EXEMPLU VĂ DĂM NOI :

In descriere poți să specifici exact asa :

DA! Sunt de acord cu introducerea cu moartea pentru Pedofili și Criminali sau cei ce cauzează moartea cu bună știință !

INTRAȚI AICI PE LINKhttps://www.petitieonline.com/semneaza_pentru_reintroducerea_pedepsei_cu_moarteaPENTRU A SEMNA PETIȚIA SI DISTRIBUIȚI MAI DEPARTE !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *