Imagini tulburătoare la Munteni-Buzău , localitatea din care erau cele 8 femei răpuse în accident… Când corpurile femeilor au fost duse acasă!

Distribuie pe

Cele 8 mame ucise în accidentul din Ialomiţa au fost aduse acasă pentru înmormântare, la Munteni. Sute de localnici au umplut cu flori intrarea în comună şi au transmis mesaje tulburătoare familiilor îîndoliate: „Nu am vrut să vă aşteptăm aşa”.

Zece oameni au murit sâmbătă de dimineaţă pe DN2A, la Sfântu Gheorghe, în cel mai grav accident din acest an din România. Doi şoferi şi opt pasagere ale unui microbuz şi-au pierdut viaţa, după ce un TIR a intrat pe contrasens în mijlocul de transport care ducea mai multe femei la serviciu, în Bucureşti

Cele opt femei care au murit erau toate de Munteni-Buzău, judeţul Ialomiţa, comună unde sunt trei zile de doliu şi unde oamenii s-au mobilizat pentru a sprijini familiile lovite de nenorocire. Rudele au mers duminică de dimineaţă la morgă pentru a ridica trupurile celor opt mame care au lăsat în urma lor 14 orfani.

În comună, toţi locuitorii au împodobit cu flori poarta de la intrare în localitate, monumentul din faţa primăriei şi intrările în cele trei biserici din Munteni- Buzău.

Mesaje tulburătoare au fost transmise de oameni, unul dintre cele mai emoţionante fiind scris de un bărbat: „Nu am vurt să vă aşteptăm aşa! Nu vă vom uita!”

Un curcubeu a apărut pe cer duminică după-amiază, deasupra porţii de la intrarea în comună, chiar când familiile îndoliate le aduceau pe victimele accidentului de sâmbătă acasă.

Alte şapte femei, tot din Munteni, sunt în spital rănite după impactul devastator.

Lista victimelor cumplitului accident din Sfântu Gheorghe, Ialomiţa:
– Viorica Moise, 50 de ani, 2 copii (foto stânga-sus);

– Aurelia Chiriţă, 31 de ani, 3 copii (foto dreapta-jos);

– Frusina Mirică, 44 de ani, 2 copii (foto dreapta-sus);

– Gabriela Botea, 41 de ani, un copil

– Eugenia Drăgulin, 51 de ani, 2 copii (foto stânga-jos);

– Irina Matei, 28 de ani, 3 copii (foto dreapta-sus);

– Alexandra Maria Badea, 22 de ani, un copil (foto stânga-jos);

– Lucreţia Dan, 58 de ani;

– Ştefan Cosmin, 43 de ani, şoferul microbuzului, un copil;

– Viorel Ştefan Ilie, 43 de ani, şoferul TIR-ului.


You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *