Plânge cerul si Pământul ! O mama de 19 ani din Braila sa stins la o luna dupa nastere. Medicii sunt de vină !

O mama de 19 ani din Braila sa stins la o luna dupa nastere. Ana Maria Paduraru avea 19 ani si devenise mama in urma cu o luna. La sfarsitul saptamanii trecute, tanara a inceput sa se simta rau si s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente din Braila, potrivit observator.tv.

Rudele femeii sustin ca Ana Maria a spus la control ca simte o durere care se lasa in picior, insa cadrul medical a decis sa o trimita acasa. Pe 2 noiembrie, femeia s-a intors la spital dupa ce starea de sanatate i s-a inrautatit.

Parintii au cerut transferul fiicei lor la Bucuresti, cu un elicopter, insa au fost refuzati. Duminica dimineata Ana Maria Paduraru a intrat in stop cardio-respirator, iar efortul cadrelor medicale de a-i salva viata a fost in zadar. O mama de 19 ani din Braila a murit la o luna dupa nastere.

Initial medicii ar fi spus ca moartea tinerei mamici a fost cauzata de meningita, insa in urma autopsiei a iesit la iveala faptul ca dupa nastere, o bucata de placenta nu a fost indepartata. Astfel, tanara din Braila a facut .

„Ea a nascut acum o luna, la nastere moasa sau doctorul nu a curatat-o cum trebuie, acum la autopsie s-a gasit o bucata de placenta lasata si a dat in septicemie” , a dezvaluit o femeie, pe Facebook, intr-o postare in care acuza cadrele medicale de indiferenta.

„Plange cerul… La varsta de 19 ani inca o mamica, femeie, fată, a murit in urma indiferentei sistemului sanitar. Cate femei trebuie sa mai moara dupa nastere sau in timpul nasterii?

Cate familii trebuie sa mai planga pentru erorile medicale? Celor care muncesc in sistemul medical, care nu aveati vocatie sau drag de aceasta meserie… lasati-va, nu mai nenorociti viteile altora, nu va ganditi ca veti plati pentru toate aceste nenorociri?” , a scris o prietena de-a mamicii pe contul de socializare. „Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat, te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea repede dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi intotdeauna in sufletele noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace şi linişte” , a scris iubitul Anei pe contul sau de socializare. Ana Maria Paduraru a lasat in urma o fetita care isi va cunoaste mama doar din fotografii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *