Ce i-au determinat să se împace Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană …

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat! După 80 de procese și plâgeri penale, vedeta Antena 1 a vorbit despre relația pe care o are acum cu Silviu Prigoană.

”Dacă îmi aduc bine aminte, da, am avut 80 de procese și plângeri penale. Aveam ziua și instanța. Ajunsesem să merg la tribunal ca la mine acasă. Acum suntem la final, trebuie doar să se mai stabilească domiciliul copiilor. Însă ei au crescut, sunt mari iar decizia nu mai contează pentru că vor alege singuri unde își doresc să stea. Se înțeleg foarte bine cu tatăl lor, el și-a asumat toate cheltuielile. Stau la el de câteva luni, pentru că după operația de ocluzie intestinală mi-a fost foarte greu să mă mobilizez. Și acum sunt în recuperare. Da, Silviu m-a ajutat foarte mult în această perioadă, i-a plimbat pe copii prin America, prin țară, le-a cumpărat ce au vrut”, a declarat pentru Click! Adriana Bahmuțeanu.

În ciuda tuturor divergențelor, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au reușit ”să îngroape securea războiului” și au pus pe primul loc binele copiilor. Astfel, vedeta tv a recunoscut ajutorul pe care l-a primit din partea fostului soț. Însă, divorțul scandalos prin care au trecut i-au afectat psihic pe cei doi copii ai lor.

”Silviu nu vorbește cu mine de patru ani. L-am chemat la mediere pentru că această tăcere și necolaborare dintre noi îi afectează foarte mult pe copii. Eu am insistat la protecția copilului pentru consiliere psihologică deoarce Eduard și Maximus nici nu vorbeau cu tatăl lor. După consiliere s-au dus la vizite, s-a reluat relația, a fost totul foarte bine, însă au hiperactivitate, pe care o dezvoltă copiii din familii conflictuale și divorțate. Primul pas spre terapie este comunicarea dintre părinți, chiar dacă sunt divorțați. Degeaba ai bani, le faci toate poftele și apoi le spui că mă-ta nu are bani să vă cumpere ce vă cumpăr eu, pentru că astfe de discuții și vorbe îi afectează. Nu trebuie să pui problema financiar, pentru că mai presus e iubirea decât un calculator scump”, a conchis Adriana Bahmuțeanu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *