Mirela Vaida are trei copii, dar s-a lăsat pozată complet dezbrăcată…

Mirela Vaida s-a lăsat pozată complet dezbrăcată! Vedeta şi-a alungat toate inhibiţiile şi a arătat cât este de frumoasă în costumul Evei!

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România. Vedeta a fost întotdeauna discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, nu a fost implicată în scandaluri şi a avut doar apariţii „cuminţi”, atât pe micile ecrane cât şi la evenimentele mondene.

Ei bine, după ce a devenit mămică pentru a treia oară şi a slăbit în timp record, protagonista noastră şi-a alungat toate inhibiţiile şi s-a lăsat pozată într-o ipostază incendiară, în care nu te-ai fi aşteptat să o vezi vreodată.

Mai exact, frumoasa blondă s-a dezbrăcat de toate hainele, a intrat în cada ei plină cu spumă şi a stat în faţa aparatului de fotografiat în cea mai provocatoare poziţie.

După cum vedeţi, Mirela Vaida are cu ce să se mândrească. Prezentatoarea tv are forme de invidiat, o siluetă superbă şi, în plus, ştie să pozeze sexy, dar, paradoxal, decent în acelaşi timp, şi nu are niciun crâmpei de vulgaritate. La 37 de ani, vedeta este o femeie desăvârşită.

În ciuda postărilor făcute de Mirela pe conturile de socializare, soacra vedetei este un ajutor de nădejde în casa ei și cele două au o relație foarte bună, aceasta a scris chiar și pe blogul Mirelei.

„Scrie şi mă face de râs, dă din casă. Titza (n.r.- așa își alintă soacra) înfluenceriţa face nişte mâncăruri foarte bune, d-astea ardeleneşti, bagă şuncă, brânză, cârnaţi, spaima colesterolului, murături, cum se face. Îmi face curat, are grijă de copilul cel mic. Este un ajutor de nădejde, avem doar o lună împreună, întrebaţi-mă peste şase luni cum mai este. Mi-a spus să-i spun dacă nu-mi convine ceva la ea. A zis că nu vrea să fie persoană publică”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

O cititoare care nu a înțeles că Mirela și soacra ei glumesc prin postările lor, s-a luat de vedeta Antena 1 că se poartă urât cu mama soțului ei, însă fanii i-au sărit în apărare și prezentatoarea TV i-a măturisit că sunt doar niște glume nevinovate.

‘Timpul trece și ai să ajungi și tu soacră și ai să vezi atunci. Nu te purta urât că nu e frumos, roata vieții se învârte’, a scris aceasta, iar răspunsul Mirelei a venit imediat: „Eu chiar glumeam! chiar nu s-a înțeles?’.

„Dacă nu știi , Mirela are o relație super frumoasă cu soacra ei.Dacă citeai blogul ei , știai’, a scris o altă femeie.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *