Smiley și-a asumat relația de iubire cu Gina Pistol. Cei doi s-au mutat împreună

Smiley și Gina Pistol au făcut PASUL CEL MARE… în sfârșit! După atâta timp de când era evidentă relația lor, în sfârșit au luat decizia cea mai importantă.

Despre relația dintre Smiley și Gina Pistol se zvonește de foarte mult timp, dar niciunul nu a confirmat sau infirmat speculațiile, până acum. Artistul a făcut primele declarații despre relația cu prezentatoarea show-ului culinar „Chefi la cuțite” difuzat la Antena 1. Cei doi sunt foarte fericiți și se bucură de clipele de liniște petrecute împreună.

Smiley a confirmat relația cu Gina Pistol
Smiley (36 ani) și Gina Pistol (37 ani) formează un cuplu de mai bine de doi ani, dar ambii au preferat să țină secretă relația. Juratul de la „Vocea României” a mărturisit că a ținut relația departe de ochii curioșilor tocmai de dragul iubitei care nu a vrut că oamenii să-și dea cu părerea, dar iată că Smiley a spus adevărul. Artistul a confirmat că se iubește cu Gina Pistol și a dat pentru prima dată detalii despre atmosfera în doi.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat fostul component al trupei Simplu în Revista Unica.

Smiley și Gina Pistol au făcut pasul cel mare: s-au mutat împreună
Și nu numai că Smiley a confirmat relația cu Gina Pistol, dar a mărturisit că s-au mutat deja împreună. Artistul a dat din casă câteva detalii picante și a declarat că este o persoană dezordonată, în timp ce prezentatoarea tv este extrem de ordonată. Juratul de la Vocea spune că se înțelege de minune cu iubita sa cu care petrece momente foarte frumoase și liniștite pe teresa casei.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde)”, scrie stiri24.biz.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *