Vesti triste, din pacate! Este vorba despre Florin Piersic

Indragitul actor roman, in varsta de 83 de ani, este foarte schimbat iar apropiatii sunt ingrijorati.

Florin Piersic, de nerecunoscut. Ultimele aparitii publice i-au ingrijorat atat pe fani, cat si pe apropiatii actorului, fiindca este complet schimbat fata de Florin Piersic pe care il stim cu totii.
Actorul s-a fotografiat recent alaturi de Theodor Paleologu, iar in poza cu pricina se poate vedea cu ochiul liber faptul ca acesta a slabit foarte mult si este tras la fata.

Florin Piersic, de nerecunoscut.
In ultimul timp s-a tot vehiculat ca Florin Piersic ar avea probleme de sanatate si, conform apropiatilor, chiar ar avea nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa, potrivit stiripesurse.ro.

Florin Piersic, mesaj socant de ziua lui Nu vreau să părăsesc niciodată acest pământ (4)

Mesajul tulburator al lui Florin Piersic Jr.: „Tata, sa nu ma lasi orfan”! Ce se intampla in aceste momente cu marele actor

”Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: ‘Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!’, a povestit seniorul, citat de Libertatea.

Florin Piersic a făcut referire la faptul că în ultima perioadă a trecut printr-o serie de operaţii, nerefăcându-se complet nici în prezent.

El a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său, dar i-a fost suficient ca să-și dea seama că e combinația perfectă: ”Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *