Simona Secrier, declarații dureroase la parastasul lui Mihai Constantinescu

A mărturisit care a fost ultima dorință a artistului: ‘Încerc să o îndeplinesc când va fi momentul’

Simona Secrier a făcut declarații dureroase la parastasul lui Mihai Constantinescu. Astăzi au trecut 40 de zile de la moartea artistului.

Împreună cu familia și apropiații lui Mihai, Simona Secrier a mers la Cimitirul Militar Ghencea, acolo unde este înhumat artistul. Trei preoți au oficiat slujba de pomenire. Simona Secrier, declarații dureroase la parastasul lui Mihai Constantinescu
„O zi grea! Toate zilele au fost grele. Mihai este în lumină, cu siguranţă este bine acum. Este iubit şi acolo, aşa cum a fost iubit şi aici… dovadă sunt prietenii… Toţi prietenii care sunt în spatele meu mi-au fost aproape”, a declarat Simona la un post de televiziune.

Văduva lui Constantinescu a explicat și de ce artiștii au lipsit de la parastasul de 40 de zile al soțului ei: „Evident că m-au sunat şi că mi-au transmis mesaje. Astăzi nu, poate este şi vina mea că nu am anunţat, dar fiind o zi friguroasă… N-au venit astăzi pentru că nu i-am anunţat eu”.

Femeia a mai spus și că va lupta ca să îi îndeplinească lui Mihai ultima dorință: „O ţin pentru mine şi pentru sufletul meu. Încerc să o îndeplinesc când va fi momentul. O să spun despre ce este vorba la momentul potrivit”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *