Vine Crăciunul… Să renunțăm la orgoliu, invidie, răutate și să aducem mai aproape iubirea şi compasiunea. Să fim mai buni, să iertăm, să zâmbim și să privim cu mai multă speranţă spre ceea ce va fi!

Vine Craciunul… Sa renunțăm la orgoliu, invidie, răutate și să aducem mai aproape iubirea, compasiunea, bunatatea. Sa fim mai buni, nu doar acum, să păstrăm spiritul Crăciunului in fiecare zi. Sa iertam, să zambim și să privim cu mai multa speranta spre ceea ce va fi!

Aceasta este perioada darurilor, și nu trebuie sa fie ceva material, putem darui un zâmbet celui trist, o mana celui cazut, speranta celui bolnav. Este perioada apropierilor, a faptelor bune, a încălzirii sufletesti. Sa oferim și celor mai puțini norocosi o sansa la bucurie, speranta și armonie.

Sa-i pretuim pe cei care ne sunt alături ,să iertam, să zambim, să oferim, să imbratisam și. să fim mai fericiți, mai împliniți! Aceasta luna este minunată, magică, la fel ca și orice clipa din viata noastra, să o trăim frumos și cu pasiune. Haideți, să fim mai calzi chiar dacă timpul este rece! Haideți să fim fericiți noi, nu sarbatorile! Haideți, să ne fim mai aproape! Crăciunul e despre mantuire, credinta, despre lumini și Mos Crăciun, chiar dacă nu mai suntem copii, în fiecare adult se ascunde un suflet de copil care merita ceva frumos.

Crăciunul e despre miros de brad, de cozonac, despre speranta pe care o sadim in sufletele noastre și a celor din jur. Crăciunul este sărbătoarea noastră. Sa uitam de toate grijile, să lăsăm la o parte supararile și să ne bucuram de Nasterea Domnului! Indiferent cât de greu ne-a fost anul, să gasim puterea să spunem,,vă fi bine”!

Sa multumim pentru tot ce am primit și să ne bucuram de Nasterea Domnului! Nașterea Domnului să vă aducă bucuria, sănătatea, linistea si speranta! Crăciun binecuvantat, linistit si frumos!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *