Odată cu trecerea anilor, vrei doar linişte, nu-ți mai pasă de multe lucruri, nici de gurile rele, nici de bârfă nici de critică…

Odată cu trecerea timpului, nu te mai interesează ce cred sau spun alții despre tine, nu te mai afectează gura lumii. Odată cu trecerea anilor nu-ți mai pasă de multe lucruri, nici de gurile rele, nici de bârfă nici de critică…

Nu te mai obosești să cauți argumente pro sau contra, în discuțiile cu oamenii… Te interesează doar familia ta, fericirea ei, te interesează acei prieteni adevărați pe care ii ai și care te susțin. Te interesează momentele pline de zâmbet, de voie bună, iubire și împlinire. Nu mai pui la suflet orice, pentru că ești mult prea ocupat să lupți pentru liniștea ta și a celor dragi. Și îți dedici o mare parte din timp pentru a le fi lor bine.

Nu îți mai rămâne timp pentru oamenii urâți la suflet, care tot timpul sunt puși pe a critica și a găsi cât mai multe defecte la viața celor din jur, dar care uită că nici viața lor nu e perfectă și că au mult gunoi în curtea lor. Aproape că nu te mai gândești nici la tine, ci doar la binele celor dragi.

Bucuria lor devine bucuria ta, trăiești să-i vezi pe ei împliniți și bine. Binele lor, devine binele tău. Nu te mai gândești nici la timpul care trece din ce în ce mai repede. Realizezi doar că trebuie să prețuiești toate clipele alături de oamenii dragi și că trebuie să te bucuri din plin de toate așa cum vin. Odată cu trecerea anilor, cu acumularea experienței și a înțelepciunii, îți faci zilnic, singur, cadourile cele mai prețioase: liniște, gânduri pozitive, încurajări, iertare, și iubire.
Realizezi că toate momentele în care pui la suflet grijile, tristeţea sau supărarea, sunt momente pe care le pierzi, iar timpul nu trebuie pierdut, pentru că el nu se mai poate cumpăra sau recupera!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *