Smiley a facut anuntul chiar de Craciun: „Am terminat! Fericirea nu e

Distribuie pe

Smiley a dus la bun sfarsitul ultimul lui proiect, runetul Smiley_Omul.
Smiley a ajuns la finalul celui mai mare turneu din cariera lui si a vrut sa multumeasca tuturor celor implicati. Cantaretul nu a uitat sa ii mentioneze nici pe cei dragi, nici pe profesionistii care au avut grija ca totul sa decurga bine e fiecare data.

„✨Fericirea nu e deplina daca nu e impartasita cu oamenii de langa tine! Am terminat cel mai mare turneu din cariera mea muzicala. va multumesc pentru sustinere in primul rand voua ❤️ Multumesc echipei mele, gasiti o mica parte din ea mai jos, multumesc partenerilor si prietenilor! Sarbatori fericite! ❄️”, a scris Smiley in mediul online.

„Multumesc, mama!”, a spus Smiley la Pitesti, in primul concert din turneul @Smiley_Omul. Smiley si-a inceput turneul-maraton @Smiley_Omul acasa, la Pitesti. „Multumesc, mama!”, a simtit Smiley sa spuna in timpul concertului de ieri seara cautandu-si mama cu privirea prin sala. „Am simtit o emotie mare dupa ce l-am auzit spunandu-mi asta acolo in fata tuturor, am simtit-o ca pe o declaratie pentru tot ceea ce am facut de-a lungul vietii pentru el, desi mamele nu fac decat din dragoste lucruri pentru copiii lor, nu asteapta nimic inapoi.

Toti parintii au copii exceptionali, eu sunt recunoscatoare ca am norocul de a avea asa un baiat talentat si bun.”, a marturisit cu emotie mama artistului dupa declaratia de iubire si recunostinta la scena deschisa facuta de fiul sau, potrivit wowbiz.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *