Un bărbat adevărat nu jignește femeia, el are grijă de ea dar face…!

Bărbatul adevărat nu complică o relație. Alături de el vei simți, că dragostea – este cea mai naturală și adevărată emoție din lume. Dragostea există nu pentru a provoca durere și suferință sau pentru a face pe cineva să simtă inferior și nedemn. Da, dragostea adevărată necesită mult efort, răbdare, compromisuri și uneori chiar sacrificii.

Dar uneori înțelegi, că trebuie să sari mai sus de cap, dacă vrei să te faci auzită de partenerul tău, ceea ce înseamnă, că a venit momentul când trebuie să te oprești, să faci o pauză și să reflectezi asupra lucrurilor care se întâmplă.Acela va fi moment în care vei realiza că dragostea pentru care lupți în continuare, cel mai probabil, niciodată nu va fi necondiționată.

Și asta pentru că dragostea adevărată – nu este despre oamenii care trebuie implorați să îți acorde timpul și atenția lor. Nu e nici despre, nopți nedormite în lacrimi, pentru că iubitul tău nu a dat niciun semn de ceva timp. Nu e despre, faptul că mereu pune la îndoială valorile tale. Nu e despre, faptul că visezi să-ți fie mereu aproape, chiar dacă înțelegi că încearcă să te evite.

Dragostea adevărată – nu e un chin dulce-amar. Am cunoscut o groază de femei cu inimile distruse. Iar cel mai alarmant lucru e că, majoritate din ele nici nu realizau acest lucru. Nu înțelegeau că, bărbații care provoacă suferință, nu merită lacrimi și cu atât mai mult, o dragoste necondiționată.

Un bărbat adevărat nu complică o relație. Alături de el vei înțelege, că dragostea – e cea mai normală și adevărată emoție care există. Bărbatul adevărat nu jignește inteționat o femeie. El o iubește din tot sufletul. Un bărbat adevărat nu distruge inima unei femei. El poartă grija celei pe care o iubește și face tot posibilul să o aibă mereu în sub protecția sa.

Bărbat adevărat – nu e un mit. Desigur, nu îi întâlnești așa ușor, dar ei există. Dragostea lor va fi profundă și sinceră. Barbatul adevărat respectă femeia. Iar cel mai important, el se respectă pe sine, ceea ce nu-i permite să mintă oamenii pe care îi iubește. Nu manipulează și nu-și rănește intenționat jumătatea. Un bărbat adevărat poartă grijă femeii sale. Mereu o încurajează și este sincer în sentimentele lui.

Ține minte că, omul care te merită cu adevărat, niciodată nu te va face să-i pui la îndoială dragostea.Deci, te rog eu, niciodată nu te mulțumi cu puținul și nu confunda asta cu dragostea adevărată.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *