Ce meserie are mama Mirelei Vaida. Vedeta de la „Acces Direct” este extrem de mândră de cea care i-a dat viaţă

Mirela Vaida se poate declara un om norocos. Vedeta are tot ceea ce îşi poate dori de la viaţă.

Un soţ iubitor, trei copii sănătoşi şi susţinere necondiţionată din partea părinţilor şi a socrilor.
Mirela Vaida are o relaţie frumoasă atât cu cei care i-au dat viaţă, cât şi cu părinţii soţului său, mai ales că fiecare o ajută

şi o sprijină cum poate mai bine. Ba chiar din această toamnă, soacra vedetei a decis să-şi lase oraşul natal şi s-a mutat în Bucureşti, pentru a avea grijă de cei trei nepoţei.

Mirela Vaida a povestit de fiecare dată că are o relaţie excelentă cu soacr. La fel se întâmplă şi în cazul mamei sale, care o ajută cum poate, ţinând cont de faptul că aceasta se află încă în activitate profesională. Mama îndrăgitei prezentatoare de la Acces Direct este cadru didactic, iar fiica sa este cum nu se poate mai mândră de ea.

După ce a devenit la rândul ei mamă, Mirela Vaida înţelege mult mai bine sacrificiile pe care mama ei le-a făcut de-a lungul vieţii pentru ea, astfel că dragpostea şi respectul pentru aceasta sunt uriaşe.

Acum, când mama ei a plecat cu elevii la colindat, Mirela Vaida a decis să facă public un filmuleţ cu mama ei, arătându-le fanilor imagini emoţionante. În plus, Mirela Vaida a postat şi un mesaj de suflet pentru cea care i-a dat viaţă. „Mama mea,

Elena Boureanu, cu ai ei elevi, la colindat!! Felicitări, mama! 💖🎉🤗”, a scris Mirela Vaida pe Facebook. După ce au văzut imaginile, şi fanii vedetei au felicitat-o pe mama Mirelei Vaida pentru dragostea pe care o arată pentru meseria sa.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *