Mormântul Denisei Răducu a luat foc! Florile și fotografiile cu ea au luat foc pe 2 ianuarie! Familia a mers la cimitir de urgență. Li s-a făcut pielea de găină când au găsit asta la locul de veci:

Distribuie pe

Mormântul Densiei Răducu a ars joi, 2 ianuarie. Totul ar fi pornit de la o candelă lăsastă aprinsă, iar flăcările s-au extins rapid din cauza vântului și au curpins fotografiile cu artista și jucăriile de pluș.
Incendiul a fost observat de câțiva oameni aflați în cimitirtul din Ștefănești și a fost stina după câteva zeci de minute, relatează Cancan.

De ce nu există nicio oglindă în apartamentul cântăreței Denisa Răducu, la doi ani de la moartea ei!

Denisa Răducu a murit în urmă cu mai bine de doi ani, dar nu a fost uitată de familie, prieteni și fani. Părinții ei țin în continuare doliu, în timp ce sora artisei ar face orice pentru a-i ține amintirea vie. Cu toții se gândesc mereu la frumoasa cântăreață care a murit la doar 27 de ani.

Familia artistei a decis ca aprtamentul ei să rămână exact ca în ultima ei zi de viață. Tocmai de aceea, au decis să nu îl închizirieze, chiar dacă ar putea scoate bani de pe urma lui.

„Nu îl vom închiria niciodată, nu cred că cineva ar putea să aibă grijă de toate lucrurile Denisei așa cum ar fi necesar. Apartamentul este plin de amintiri și nu vom renunța la ele, chiar dacă pierdem bani. De vândut nici nu se pune problema”, a mai spus Florian, soţul Adelinei.
În plus, în locuință nu este nicio oglindă pentru că Denisa Răducu slăbise excesiv în ultimele luni de viață.

„Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață”, a spus Florian.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *