🙏Plouă în Australia, în partea afectată de incendii. Dumnezeu răspunde

Distribuie pe

Plouă în Australia, în partea afectată de incendii.

Dumnezeu răspunde:

Dumnezeu e mare si inca are mila si indurare de noi.! Slavit sa fie Numele Lui, glorie Domnului Iisus! După atâta durere și jale, încă există speranță. Indiferent prin ce trecem să nu ne pierdem și să uităm speranța cea întru Bunul Dumnezeu. Doamne ajută!

Plouă în Australia?
Pompierii australieni, care trudesc neobosit să țină focul sălbatic sub control, spun că cea mai bună speranță a țării împotriva dezastrului actual este ploile.

Personalul de pompieri poate lupta doar cu flăcările pe fronturile accesibile, în timp ce ploaia ajunge în locuri izolate.
Cu toate acestea, țara a intrat vara în decembrie, iar ploaia a fost scăzută de atunci.
Previzorii meteo avertizează că nu există nimic la orizont, cu mici semne de ploaie până la sfârșitul verii australiene din martie.

Până atunci, australienii vor trebui să facă față temperaturilor extrem de ridicate și secetei.

Oficialii meteo din Australia au ridicat recent alarma, deoarece temperaturile din anumite părți ale țării au fost unele dintre cele mai calde din lume.

Potrivit Australian Associated Press, capitala țării Canberra, situată într-unul dintre cele mai afectate state din Noua Țara Galilor de Sud, a văzut că mercurul a urcat la 44C sâmbătă după-amiază.
În Penrith spre nord-vest, temperaturile s-au majorat la 48,9 C, înregistrând un record vechi de 80 de ani și au făcut-o sâmbătă cea mai tare din lume.

Conform Jane Golding, managerul NSW în funcție de Biroul de Meteorologie din Australia, mai multe zone din sud-estul a văzut că temperaturile depășesc 40C.

Ea a spus: „Am văzut că multe locuri din apropierea coastei depășesc 40C peste sud-est și o mulțime de locuri de asemenea în zonele de distribuție.
„Am văzut multe site-uri din vestul Sydney peste 45 ° C și locuri destul de aproape de oraș de peste 40 ° C”.

Condițiile permit ca flăcările să traverseze distanțele în câteva secunde, prinzând oamenii și arzând case în calea lor.

Vântul a exacerbat flăcările în măsura în care au pictat cerul roșu și au ajuns în Noua Zeelandă.
Fumul acru a traversat Marea Tasmană spre coasta de vest a țării, locuitorii din Auckland observând o ceață portocalie distinctă.

Poliția a declarat că a primit un „număr mare” de apeluri de la persoanele în cauză de nuanța apocaliptică.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *