Secretele Cristinei Țopescu: A fost prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr și a făcut închisoare

Cristina Țopescu a murit! Trupul neînsuflețit a fost găsit duminică seara în locuința ei.
Vestea morții a fost dată de o vecină care a sunat la 112, deoarece nu a mai văzut-o pe vedeta TV încă din data de 19 decembrie.

Polițiștii au găsit-o în pat, în pijama, pe prezentatoarea tv în vârstă de 59 de ani.

Secretele Cristinei Țopescu
Despre Cristina Țopescu, fiica lui Cristian Țopescu, se știe că a încercat să fugă din țară în septembrie 1989, pentru a ajunge la mama ei, în Germania. Cristina Țopescu a cunoscut pe propria-i piele ororile regimului închisorilor ceaușiste.

Cristina Țopescu s-a născut la data de 4 iulie 1960 la Oradea, fiind atrasă de mică de mirajul televiziunii. A apărut, între anii 1970-1979, la numeroase emisiuni de copii și tineret, după care i-a fost interzis să intre în TVR din cauza dosarului familei Țopescu. Se știe că tatăl ei, reputatul crainic sportiv, căzuse în dizgrația regimului comunist, iar mama era plecată în Germania.

Cristina Țopescu, absolventă a Facultății de Limbi Străine, a început să dea meditații imediat după ce a terminat cursurile secției engleză-italiană, a fost a fost co­rector la Contemporanul şi a înce­put să scrie în revista Cinema. Dosarul ”Secu” i-a interzis să se mai angajeze cu carte de muncă, motiv pentru care s-a apucat să traducă filme care circulau casete video.

Cristina Țopescu a fost prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr
Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică noaptea, la vârsta de 59 de ani. Alături de ea se aflau doar animalele sale.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *