Dana Budeanu către Daniel: „Ce mafiot eşti tu cu cuibarul ăla de aur pe cap?”Află si de ce PROTV a CONCEDIATO PE Dana Budeanu!!

„Unde ai văzut tu, mă, mafiot să se dea jos din Maybach îmbrăcat în aur şi cu barbă ca a ta? Asta dacă ar fi să îl excludem din discuție pe Bilzerian…”

Anunțul Pro TV despre Dana Budeanu, cea de la care Firea a distribuit postarea care lua în derizoriu inițiativa ”Dăruieşte Viaţă”
Citeşte întreaga ştire: Anunțul Pro TV despre Dana Budeanu, cea de la care Firea a distribuit postarea care lua în derizoriu inițiativa ”Dăruieşte Viaţă”

Pro TV a reacţionat după controversatul mesaj postat de creatoarea de modă Dana Budeanu pe Facebook, la adresa fondatoarelor Asociaţiei Dăruieşte Viaţă. Pro TV a anunţat că, începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea cu Dana Budeanu a încetat. În textul postat, Pro TV pune accentul pe valorile pe care le are – „onestitate, responsabilitate, pozitivitate“ -, calităţi pe care oficialii postului îşi doresc să le aibă şi partenerii lor.

Reprezentanţii postului au postat pe contul de Facebook decizia pe care au luat-o în legătură cu creatoarea de modă, care era invitat permanent în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea“, unde critica ţinutele vedetelor. „Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. Pro TV este liderul televiziunilor din România şi a susţinut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în vieţile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonaţi sau protecţia mediului înconjurător. Pro TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informaţie şi ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte şi în acţiunile partenerilor noştri“, este anunţul făcut pe Facebook de Pro TV.

Vestea vine după ce Dana Budeanu a postat un mesaj ironic la adresa fondatoarelor Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, care construiesc, din fonduri private, un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Dana Budeanu a scris şi joi, 31 octombrie, un text, pe contul său de Facebook, ca reacţie la controversa creată. Creatoarea de modă a accentuat că „nu o interesează şi o lasă rece orice este sub nivelul ei intelectual şi spiritual“, ca urmare a „interpretărilor, manipulărilor şi imbecililor spălaţi pe creier care au intrat în lupta vieţii cu o postare“: „Două femei care reprezintă o fundaţie/ONG/ceva fără profit 100%….., cu banii donaţi de oameni şi companii, fac un spital privat, pentru că statul nu face nimic şi gata! felicitări! deci, nu aveţi nevoie de nimic de la stat, deci nu aveţi de ce să cereţi nimic statului care nu face nimic! corect? Corect şi nobil şi atât!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *