Toata Romania stie drama traita de Magda Vasiliu! A luptat din toate puterile sa-si salveze băiețelul ei.

Distribuie pe

Trecută și ea printr-o situație de grea, Magda Vasiliu a reacționat după ce a aflat că fiica fostului selecționer al Spaniei a murit din cauza cancerului. Și fiul ei a fost diagnosticat cu această boală grea și, din fericire, a reușit să o învingă.

Băiețelul Magdei Vasiliu a primit tratament în străinătate și a trecut peste această mare problemă.

Astăzi, când s-a aflat de cazul lui Luis Enrique, vedeta a scris un mesaj pe pagina sa în care scrie despre faptul că banii sunt egal cu zero în fața unei astfel de probleme.

“Fetița de 9 ani a lui Luis Enrique a murit ieri, după 5 luni de luptă contra cancerului osos. Fusese diagnosticată cu osteosarcom. Banii, relațiile, notorietatea sunt zero în fața bolii…”, a scris Magda Vasiliu.

Xana Martinez suferea de osteosarcom, o formă de cancer osos. Timp de cinci luni s-a luptat pentru a învinge boala. După ce micuța a murit, Luis Enrique a publicat un mesaj dureros pe pagina lui de pe o rețea de socializare.

“Xana a murit astăzi, la 9 ani, după o luptă intensă timp de cinci luni cu osteosarcom. Mulţumim celor care au fost alături de noi în aceste luni şi mulţumim pentru discreţie şi înţelegere.

Ne vei lipsi tare mult, dar ne vom aminti înfiecare zi de tine şi vom trăi cu speranţa că într-o zi ne vom întâlni. Vei fi steaua care va călăuzi familia noastră. Odihnește-te în pace, micuță Xana”, a scris Luis Enrique.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *