Durere fără margini. Mama copiilor arși de vii la Timișoara a leșinat la înmormântate!

Distribuie pe

Cei patru frăţiori arşi de vii la Timişoara, conduşi pe ultimul drum. Copilaşii au fost înmormântaţi în sicrie albe.

Cei patru frațiori arși de vii în casă la Timișoara sunt conduși astăzi pe ultimul drum. Sfâșiată de durere, mama acestora a leșinat la înmormântare.

Nimic nu-i mai poate aduce înapoi pe cei 4 copii arși de vii la Timișoara. Durerea este fără margini pentru toți cei care au auzit de caz, dar mai ales pentru familie și în mod special pentru cea care le-a dat viață.

Astăzi cei 4 îngerași au fost înmormântați în sicrie albe, iar durerea fiind imensă nu a putut să o facă pe mama acestora să reziste. Femeia a leșinat în timpul slujbei, iar un echipaj medical ce se afla în zonă a intervenit la timp pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale.

Copiii au muryt săptămâna trecută într-un incendiu ce a cuprins locuința în care stăteau. Cu vârste cuprinse între patru luni și șase ani, cei mici nu au avut șanse de scăpare și au ars de vii într-o cameră. În încăperea în care aceștia au pierit se afla și un frate mai mare care a ieșit să cheme ajutor înainte ca focul să se extindă în totalitate, dar în momentul în care pompierii au sosit, cele 4 suflete erau deja carbonizate.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de mai mulți preoți, în frunte cu Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan. Acesta a fost impresionat de situația de care a fost lovită familia.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *