VIDEO | Klaus Iohannissi ORBAN HUIDUIȚI PE BUNĂ DREPTATE la Iași de ziua Unirii Principatelor Române: Văd că părerile sunt împărțite!

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban sunt prezenţi la Iaşi, acolo unde participă la manifestările ocazionate de împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Spre deosebire de alte vizite la Iaşi, prezenţa preşedintelui României în Piaţa Unirii din Iaşi a agitat puţin spiritele în rândul miilor de ieşeni.

Câţiva ieşeni au agitat mai multe bannere pe care erau mesaje către clasa politică actuală :„Moldova nu vrea să fie periferia ignorată a României”, „Centralismul sărăceşte Moldova”, „Faceţi drumuri şi spitale, tăiaţi pensiile speciale”, „Ridică-te Ştefan şi vezi-ţi fiii cum trăiesc în sărăcie”.

https://www.facebook.com/Sevedetot.net/videos/138042370541121/

Preşedintele a reacţionat imediat, spunând: „Văd că părerile sunt împărţite”. Un grup din mulţime a huiduit şi fluierat în timpul discursului şefului statului, în timp ce susţinătorii acestuia îl aplaudau. La un moment dat, unii participanţi au început să scandeze „Vrem autostradă”. Atunci când Iohannis a amintit, în discursul său, că PSD blochează în Parlament reformele şi că este nevoie de anticipate, s-au auzit huiduieli puternice.

https://www.facebook.com/Gandbun.ro/videos/491564021562516/

RUȘINE PARTIDULUI ĂSTA CĂ NE-A MINȚIT ! RUȘINE PREȘEDINTELUI ! RUȘINE MANDOLINO !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *