Maria Carneci, primele declaratii despre cum s-a stins sotul ei.

Distribuie pe

Maria Carneci, primele declaratii despre cum s-a stins sotul ei. „Era asa bulversat. Ma tinea de mana si ma privea in ochi si mi-a spus asa…”

Ce se întâmplă cu Maria Cârneci după moartea soțului?
Cântăreața își stăpânește greu lacrimile când vorbește despre moartea soțului. Pentru ea e foarte greu pentru că trebuie să vadă cum nepoatele sale gestionează greu pierderea bunicului.

Maria Cârneci a povestit cum nepoțica sa de 5 ani, așteapta ca „tatia”, așa cum îl numește, să se întoarcă înapoi de la Doamne-Doamne. Cântăreața spune că s-a rugat ca soțul ei să se facă bine, măcar pentru nepoatele lor.

„Este șocant! De sărbători… Au venit nepoatele, cea mică încă nu realizează, dar cea mare începe să-și dea seama. Ne-a adus la fiecare câte o scrisoare, pentru părinți pentru bunici. Și mi-a zis: mamia, eu ma duc la etajul 1 să îi duc scrisoarea lui tatia și nu am mai rezistat, pentru că știu cât de mult o iubea…”

Vezi integral video cu emisiunea în care Maria Cârneci vorbește despre moartea soțului.

Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, s-a luptat în ultimii ani cu o boală cruntă: cancerul de colon. El a fost a fost înmormântat, joi, la Cimitirul Sfântul Ilie Tesviteanul din Pipera. Artista și fiul ei, Eduard, l-au condus pe ultimul drum și au rămas cu o mare durere în suflet.

Maria Cârneci este alinată de nepoțelele pe care i le-a dăruit fiul ei, Rose Maria (5 ani) și Jaqueline (2 ani). În timp ce Rose Maria merge la grădiniţă și îi place să schieze şi să cânte, Jaqueline este la vârsta la care încă explorează lumea.

Maria Cârneci și Romulus Petrescu au fost căsătoriți mai bine de două decenii, dar relația lor a durat 36 de ani. Cei doi l-au adus pe lume pe fiul lor, Edi, cel care le-a dăruit două nepoțele.
”Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea”, mărturiea artista în trecut.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *