Mama la 52 de ani! Marcela si Dorin si-au pierdut fiul in tragedia de la Colectiv, dar Dumnezeu le-a daruit o fetita

Mama la 52 de ani! Si-au pierdut fiul la Colectiv, dar acum au o fetita. Si-a pierdut baiatul in tragedia din Colectiv, dar la numai un an a nascut o fetita. La 52 de ani, mama lui Andrei Buca traieste miracolul care ii lasa fara cuvinte pana si pe medici.

O sarcina naturala, dupa 50 de ani, este aproape imposibila. Doar 0,01% dintre sarcinile naturale pot aparea dupa varsta de 47 de ani.

Se spune ca Dumnezeu iti da atat cat poti duce si atunci cand iti ia ceva, iti da inzecit inapoi. Asa s-a intamplat si in familia lui Andrei Buca, arhitectul de 29 de ani, pierdut in focul de la Colectiv.

Dupa un an de la tragedia care le-a rapit singurul copil, lacrimile de durere ale parintilor s-au transformat incet, incet in lacrimi de fericire. Numai o minune a facut ca viata celor 2 parinti, atat de greu incercati sa capete din nou sens.

Mama la 52 de ani! Si-au pierdut fiul la Colectiv, dar acum au o fetita
Mama lui Andrei a adus pe lume o fetita, la 52 de ani, chiar in saptamana Pastelui. „Sunt foarte emotionata. Este o bucurie foarte mare. Am sufletul greu, dar in acelasi timp sunt bucuroasa”, declara Marcela Buca, mama lui Andrei Buca, in ziua botezului Andreei Gabriela.

Copilul a venit pe lume cand nimeni nu se mai astepta. A reusit sa umple cumva golul din sufletul parintilor, lasat dupa moartea lui Andrei. „Dupa pierderea lui Andrei m-a mangaiat venirea fetitei. Si este atat de minunata incat nici nu stiu sa va explic cat de bucuros sunt si cat de fericit sunt.

Golul a fost atat de mare incat am cautat cu disperare sa umplem acest gol si era singurul lucru care putea umple o parte din el, ca el nu se va umple niciodata”, a declarat Dorin Buca, tatal lui Andrei, pentru „Asta-i Romania”, Kanal D.

„A fost ca o lectie de la Dumnezeu. Mi-a dat fetita si parca mi-a spus: vezi ca poti si sa mai zambesti? – Fericiti cei ce plang ca aceia se vor mangaia! Ii cer iertare lui Dumnezeu ca m-am razvratit ca nu mi s-a parut corect.

Nu pentru ca as fi facut eu in viata mai mult decat altcineva, ci pentru ca copiii erau nevinovati si Andrei era un om exceptional. Ne dorim ca Andreea sa mosteneasca caracterul, nobletea, finetea, inteligenta, spiritul lui Andrei”, a adaugat Dorin Buca.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *