Vânzătoarea care construieşte case pentru săraci: „Atunci când lucrezi cu Dumnezeu, nu există timp!”

Din salariul ei de vânzătoare la un fast-food din Rovinari, Cristina a renovat din temelii casa unei familii cu 7 copii!
Merită tot respectul! 👏

Vânzătoarea care construieşte case pentru săraci: „Atunci când lucrezi cu Dumnezeu, nu există timp!”. Cristina a construit case cu mâinile goale și a ajutat copii bolnavi.

O vânzătoare din Rovinari si-a facut un scop din ajutorarea altor familii sarace. Dupa ce fiica ei a supravietuit in mod miraculos unui accident rutier, femeia a considerat ca trebuie sa intoarca binele pe care l-a primit. De atunci, a infiintat o asociatie care a usurat si infrumusetat viata unor oameni amarati.

„Atunci când lucrezi cu Dumnezeu, nu există timp și orice este posibil! Cazurile au venit spre noi, din cauza asta spun că Dumnezeu, cumva, ni le trimite pentru că nu am mers din poartă în poartă”, spune cu o strălucire în ochi Cristina Lia.

Ajutorul pe care îl oferă, fără să i se ceră, este promisiunea pe care a făcut-o lui Dumnezeu după ce fiica ei a supraviețuit unui accident rutier grav.

De doi ani, Cristina Lia muncește ca să împartă banii câștigați celor aflați în nevoie. Din salariul ei de vânzătoare la un fast-food din Rovinari, Cristina a renovat din temelii casa unei familii cu 7 copii.

Cristina a construit case cu mâinile goale, a ajutat copii bolnavi, a strâns bani pentru bursa unui student eminent și a donat aparatură nouă Centrului de Transfuzii din Târgu Jiu.

O îmbrățișare de mulțumire este tot ce își dorește. Cazurile s-au înmulțit, iar Cristina Lia a înființat o asociație împreună cu 7 prieteni și a numit-o glasul sufletului pentru că tot ce face pornește din suflet.

Cristina organizează petreceri caritabile pentru strângeri de fonduri și adună în jurul ei zeci de voluntari. Bucuria oamenilor din jurul ei este semn că misiunea trebuie să continue.

Autor: Redacție a1.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *