Din NEGLIJENTA sau prostie au… fetita în timpul operației de cezariana

Distribuie pe

Mama fetiței în vârstă de 19 ani își planificase o naștere normală dar doctorii au convis-o că cezariana este o opțiune mai sigură

O fetiță nou-născută a rămas cu o cicatrice pe obraz după ce medicii i-au tăiat accidental fața în timpul unei operații de cezariană, informează Daily Mail.

Mama, o rusoaică pe nume Darya Kadochnikova, în vârstă de 19 ani, și-a planificat inițial o naștere naturală într-un spital public. Doctorii i-au spus că o operație de cezariană ar fi o opțiune mai sigură. Aceștia i-au spus că fătul și-ar fi „schimbat poziția” în pântece și nașterea naturală poate da complicații în aceste cazuri.

Tânăra și-a dat în cele din urmă acordul ca să nască prin cezariană. Adolescenta a fost sedată cu anestezic intravenos după ce anestezia epidurală nu a funcționat. Tânăra a simțit incizia medicilor și aceștia au hotărât să-i facă o anestezie generală.

Când s-a trezit, Darya a fost „șocată” să găsească o tăietură adâncă pe fața fiicei sale. Imaginile arată copilul cu o tăietură adâncă lângă nas, sub ochiul drept. În timpul operației medicii i-au provocat o cicatrice pe obraz, care este destul de urâtă.

Potrivit informațiilor din presa rusă, tânăra mamă a primit un răspuns halucinant din partea medicilor. Aceștia i-au spus că nou-născutul „nu ar fi trebuit să se miște prea mult” în timpul operației de cezariană.

Revoltător este și faptul că mama a fost afectată de o febră mare în urma operației de cezariană. În ciuda faptului că ia în prezent antibiotice, se pare că tânăra o și alpătează pe fiica sa, lucru contraindicat pentru bebeluși.

Conducerea spitalului nu a făcut niciun comentariu în urma incidentului. Este de așteptat ca să fie deschisă o anchetă pentru elucidarea circumstanțelor în care a avut loc incidentul. Ancheta va stabili dacă a avut loc sau nu o culpă medicală.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *