REFUGIAȚII care ajung in Romania vor primi MAI MULTI BANI decat milioane de pensionari romani sau copii !

Guvernul a stabilit, la inceputul acestei saptamani, ce sume se vor aloca fiecarui refugiat care va ajunge in Romania. Astfel, refugiatii vor primi bani pentru chirie, intretinere, haine si mancare, totalul sumei fiind peste pensia medie din Romania.

„Solicitantul de azil beneficiaza, la cerere, de o suma pentru hrana de 10 lei pe persoana/zi, de imbracaminte in limita sumei de 67 lei de persoana pe sezon vara si de 100 lei de persoana pe sezon iarna, la care se adauga 6 lei de persoana/zi, reprezentand cheltuieli cu transport local, servicii culturale, presa, servicii de reparatii si cheltuieli pentru igiena personala.

De asemenea, statul roman poate oferi asistenta materiala pentru inchirierea unei locuinte de 450 lei pe persoana/luna si asistenta materiala pentru acoperirea cheltuielilor de intretinere, in valoare de 120 lei/luna. Aceste sume sunt pentru persoanele care beneficiaza de dreptul de azil conform legii si care primesc aceste sume pe baza normelor aprobate azi de Guvern”, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.

Prin urmare, fara a adauga banii acordati pentru imbracaminte, fiecare refugiat ca primi lunar 1.066 de lei. Suma este mai mare decat pensia medie din Romania, aceasta fiind de 890 de lei. Numarul pensionarilor este de 5,33 de milioane.

Mai mult, aproape 400 de mii de romani primesc pensia minima garantata de stat, care este de 400 de lei. Adica de 2,5 ori mai putin fata de suma acordata unui refugiat.

TE AȘTEPTĂM ÎN GRUPUL NOSTRU Intră aici pe link : https://www.facebook.com/groups/gandbun/ ȘI DEVINO MEMBRU !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *