CNA, reacție tranșantă cu privire la aparițiile Vulpiței în emisiunile Acces Direct. Ce transmite Radu Herjeu

Distribuie pe

Vulpița de la Acces Direct nu mai are nevoie de nicio prezentare, după ce a fost dată la televizor în mod obsesiv de către emisiunea Mirelei Vaida, de la Antena 1. Acum, CNA se sesiează cu privire la acest aspect.

CNA, reacție tranșantă cu privire la aparițiile Vulpiței în emisiunile Acces Direct

Telenovela legată de viața ”Vulpiței” nu pare să se mai termine. Aceasta s-a lansat în urmă cu o lună, iar de atunci Veronica și Viorel Stegaru din Vaslui sunt prezenți constant pe micul ecran. CNA pare să nu guste deloc această situație și transmite un mesaj dur.

În urmă cu o lună de zile, Veronica venea la televizor să acuze că a fost violată de trei bărbați. Deși a dorit cu ardoare să-și rezolve cazul, iată că, ulterior, s-a aflat că este vorba despre o minciună sfruntată și că actele intime ar fi avut loc după ce aceasta și-ar fi dat acordul. De aici, și până la telenovela care a urmat, a fost doar un pas. Doar că Veronica s-a văzut mare vedetă și a profitat de orice situație pentru a rămâne în atenția telespectatorilor.

”Vulpița” va fi interzisă la tv?

Situații penibile, multe reacții din partea oamaneilor, dar și numeroase critici, toate toate acestea au făcut deliciul publicului, iar emisiunea ”Acces Direct” a profitat din plin de această desfășurare de evenimente. Cu toate acestea, la scurt timp, CNA a transmis un mesaj extrem de dur, anunțând că orele la care se difuzează ”Vulpița” este una total nepotrivită, dat fiind că pot fi și minori care se uită la televizor la acea oră.

„Să nu vă gândiți nicio secundă ce fel de modele aduceți în societate, în fața tinerilor care s-ar putea uita la acea oră la emisiunea respectivă, mie mi se pare incredibil”, a spus Radu Herjeu, membru CNA.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *