Situații foarte urâte! Anunțul făcut de Ernest după 15 ani de căsnicie

Distribuie pe

În showbizul autohton există persoane publice care tânjesc după celebritate și altele care nu-și doresc să depășească granița micului ecran.

Printre cei din urmă se numără și Ernest Takacs care, deși a debutat în televiziune acum 16 ani, și-a expus viața personală extrem de rar.
„În căutarea adevărului” este unul dintre cele mai urmărite show-uri și tocmai ce a început un nou sezon. Care este cheia succesului ținând cont că este un format cu întâmplări și personaje fictive?

Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective.

Tu ai și diploma de detectiv. Te-ai gândit să-ți deschizi o firmă de detectivi?

Inițial de la această idee am pornit. Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbra” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta.
Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil.

Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș puea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *