43 de senatori PSD-isti, din 61, dar și din PNL au spus NU confiscării averilor infractorilor

Distribuie pe

Restul au lipsit sau s-au abținut de la vot. Doar 2 senatori PSD-iști, din 61 (procent de aproximativ 3%), sunt de acord cu adoptarea legii confiscării averilor infractorilor. Ăsta este grupul mafiot numit PSD. O adunătură de infractori ce apără infractorii.

O singură metodă există pentru a scăpa de acești interlopi-parlamentari, ce huzuresc pe banii noștri: ieșirea în stradă. Cât mai suportați, români, să fiți furați de acești mafioți?
PSD-ul a vândut pe nimic Petrom-ul austriecilor, în schimbul unor șpăgi și comisioane grase încasate de Adrian Năstase și camarila sa. Tot PSD-ul a vândut pe nimic Sidex, iar șpăgile și comisioanele au fost, și în acest caz, consistente. Același PSD a dat padurile României firmelor austriece, și nu numai, care ne lasă fără păduri. Cât să mai suportăm să fim furați de mafioții PSD-iști?

Sunt condamnați și refuză să plece din Parlament. Sunt anchetați și se visează prim-miniștri ai statului român. Ce fel de țară formăm dacă permitem unor infractori să ne guverneze? De ce să lăsăm România la cheremul mafioților votați de analfabeții tot mai mulți din România? Ieșirea în stradă este unica soluție! Ar mai fi ieșirea masivă la vot, dar asta nu va duce la eliminarea totală a mafioților. Să ieșim în stradă și să cerem: Interzicerea dreptului de a fi aleși celor care sunt condamnați penal cu suspendare sau anchetați penal.

Judecarea tuturor celor care a deținut funcții publice în ultimii 27 de ani și, prin ceea ce au făcut, a rezultat devastarea țării.Eliminarea definitivă din politica românească a celor care sunt foști pușcăriași.

Adoptarea unor legi severe în privința politicienilor corupți, mergându-se până la închisoare pe viață (nu ca azi, faci 8 luni de pușcărie și rămâi cu banii furați).Confiscarea integrală a averilor politicienilor corupți (chiar dacă sunt trecute pe numele rudelor) și folosirea acestor venituri pentru reconstrucția țării.

Interzicerea posturilor TV care atacă autoritățile statului și iau apărarea politicienilor corupți.

Reducerea numărului de parlamentari la cel mult 300 și parlament unicameral, așa cum au votat românii la Referendumul din 2009.
Mita electorală să fie interzisă cu desăvârșire, iar cei prinși cu astfel de metode să fie condamnați la ani grei de pușcărie.

Parlamentarii să fie plătiți numai dacă vin la muncă (precum orice cetățean) și, la un număr de absențe nemotivate, să-și piardă mandatul de parlamentar.
Președintele României să poată dizolva mai ușor Parlamentul, iar parlamentarii care cer suspendarea Președintelui, și poporul invalidează cererea, să-și piardă mandatul.

Parlamentarii să fie apreciați după activitatea din Parlament, iar pentru aceasta oamenii din colegiul unde au fost votați să le acorde calificative anuale. Cei care nu obțin în anii de mandat măcar calificativul “Bine” să nu mai aibă dreptul de a candida la următoarele alegeri. Să li se interzică parlamentarilor să migreze de la un partid la altul în timpul celor 4 ani de mandat. Etc..

Să nu uităm: România nu este a mafioților, ci a copiilor și nepoților noștri. Să lăsăm acestora o țară de oameni harnici și onești, nu de lepre, jeguri și corupți.
Afară, afară, cu mafia PSD-istă și PNL- istă din țară!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *