Un mecanic auto a primit GOLDEN BUZZ la Românii au talent.

Vineri seara, la Românii au talent, Florin Călinescu a dat primul său Golden Buzz din acest sezon concurentului Radu Palaniță, în vârstă de 40 de ani.

Acesta este din București, lucrează ca mecanic auto, dar spune că pasiunea sa este muzica.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a spus Radu.

Radu a participat și la Vocea României și spune că, deși nu a trecut mai departe, experiența de acolo și sfaturile juraților l-au motivat să meargă mai departe.

„Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu, înainte de a oferi al patrulea Golden Buzz din acest sezon.

Florin Călinescu acordă Golden Buzz! Cine este concurentul trimis direct în semifinale acorda pentru prima data la Românii au talent, sezonul 10, Golden Buzz,butonul auriu care duce concurentul direct în semifinale.

În promo-ul emisunii spune despre număr că acesta a făcut-o să plangă, iar Florin Călinescu a replicat că despre asta este vorba.

Știre în curs de actualizare. Mai jos poți vedea numărul care a impresionat-o pe jurata emisiunii.

Cine a primit Golden Buzz la Românii au talent sezonul 10

Sunt trei concurenți deocamdată care au fost recompesați cu butonul auriu din partea juriului emisiunii și unul din partea celor doi prezentatori.

Concurenții care au primit Golden Buzz sunt: Theodor Marcu care a făcut un calcul japonez într-un timp record.

Florin Călinescu acordă Golden Buzz! Cine este concurentul trimis direct în semifinale este jurat la Românii au talent de 10 ani

Florin Călinescu acordă Golden Buzz! Cine este concurentul trimis direct în semifinale și Andi Moisescu sunt cei mai longevivi jurați ai emisiunii, acestea ocupă fotoliul emisiunii încă de la început.
Atunci când emisiunea a început era și Mihai Petre care a luat o scurta pauza și a fost înlocuit de Mihaela Rădulescu care a rămas doar două sezoane.

Cel mai apreciat jurat este Florin Călinescu care de când a venit în emisiune a umbrit ceilalți jurați prin comentariile sale unice și fara cusur. sursa:huff

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *