Gestul făcut de fiica lui l-a lăsat fără replică pe Cătălin Măruță: “O duceam pe Eva la grădiniță și mi-a zis să facem

Întrebat cum este omul Cătălin Măruță, cel in spatele reflectoarelor, perezentatorul de la Pro TV a declarat: „Este un om simplu, un om care are norocul să facă ceea ce îi place.

Un om care se trezește dimineața, care își duce copiii la grădiniță/școală, care merge zi de zi la serviciu și pentru care serile perfecte înseamnă timp petrecut în familie.

E la fel de curios și în viața de zi cu zi, încăpățânat, perfecționist, coleric, dar loial, corect, mereu dispus să își depășească limitele. Bineînțeles, lista e lungă, dar ma voi limita la atât;)”.

Cătălin Măruță a detaliat și cum arată o zi din viața sa de familie, alături de Andra și cei doi copii ai lor.

„Fiecare zi e perfectă în felul ei în familie la noi. Dacă în mod normal copiii ne dau deșteptarea și urmează programul deja cunoscut – dus la școală/ grădinita, mers la serviciu, luat de la școală/ grădiniță, în zilele libere tot ei sunt cei după care ne ghidăm activitățile. Ne jucăm împreuna, mergem la teatru, la locuri de joacă, iar dacă sunt câteva zile libere la mijloc, preferăm să le petrecem tot în patru, la munte sau la mare”, a spus moderatorul pentru andraonline.ro.

Chiar și când e vorba de vacanțe, Cătălin Măruță și Andra pun copiii pe primul plan: „Alegem destinațiile ținând cont de copii. Să nu fie vorba de zboruri lungi, să găsim cameră mai spațioasă, locația să aibă un meniu cât mai variat, dar și să putem face cât mai multe activități împreună. Mie îmi place foarte mult Spania, de aceea este și una dintre destinatiile turistice preferate de mine și de Andra. Nu doar peisajele de acolo sunt pe placul meu, ci și bucătăria lor specifică, tradițiile lor”.

În urmă cu ceva vreme, Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte la gestul făcut de fiica lui, Eva. La nici 4 ani, micuța și-a luat tatăl în brațe, l-a pupat duios și i-a mulțumit că a comandat zăpadă pentru ea, ceea ce a făcut-o extrem de fericită. „O duceam pe Eva la grădiniță și mi-a zis să facem o poză să i-o trimitem lui mami. I-am zis că da, facem poză și am întrebat-o de ce vrea să facem poză. M-a pupat și mi-a zis: «Pentru că ai comandat tu zăpadă și uite avem zăpadă». I-am zis că da, eu am comandat zăpada asta și să mă mai pupe o dată’, ne-a povestit Măruță, completând că atât Eva, cât și David sunt înnebuniți după iarnă și după zăpadă, așteptând în fiecare an să se dea cu sania.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *