Ce spun rezultatele autopsiei și de ce nu pot autoritățile să închidă dosarul Cristinei Popescu

La aproape două luni de la moartea Cristinei Țopescu ies la iveală detalii incredibile, iar multe întrebări legate de această tragedie nu şi-au găsit răspunsul.

Dosarul decesului jurnalistei rămâne deschis, în continuare.
Trupul Cristinei Țopescu a fost găsit într-o stare avansată de putrefacție, iar din acest motiv nu a putut fi efectuată expertiza medico-legală. Cu toate acestea, legiștii consideră că ar fi necesară o verificare toxicologică, dat fiind faptul că la primele verificări au fost găsite urme de medicamente în organismul jurnalistei.

De mai bine de 30 de zile, aceste analize își așteaptă rezultatele, motiv pentru care dosarul morții jurnalistei nu poate fi închis de autorități, potrivit România TV.

Cristina Ţopescu nu a murit singură
Informaţii tulburătoare despre moartea Cristinei Ţopescu. De ce nu pot închide autoritățile dosarul

Cristina Ţopescu a murit vegheată de o căţeluşă pe care o adoptase după ce a fost împușcată, după cum a dezvăluit Florin Petruţ, unul din amicii apropiaţi ai Cristinei, pentru wowbiz.ro. Florin a reacţionat după o postare a Sandei Nicola.

„Discuția despre dacă a căutat-o sau nu cineva în ultimele săptămâni este pur și simplu o tâmpenie. Dacă un om pe care tu îl știai în putere nu îți răspunde la telefon de Revelion, te gândești că e mort sau mai degrabă că e undeva cu gălăgie și nu aude telefonul? Zău că nu are sens să alunecăm pe panta asta. Cristina a fost iubită. PUNCT. De ce trăia singură, asta nu e treaba niciunuia dintre noi. OK?”, a scris prezentatoarea de televiziune, şi ea o amică de-a Cristinei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *