Cea mai puternica Rugăciune! Spune-o in Post si scapi de orice rau

Rugaciunea Sfantului Duh pentru a avea parte de impliniri. Se citeste 9 zile la rand, pe perioada Postului: Indiferent ce probleme ati intampina in viata, odata ce veti incepe sa va rugati cu toata inima, acestea se vor risipi.

O rugaciune care se citeste 9 zile la rand, pe perioada Postului.
Iata mai jos si textul rugaciunii!

„Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, care pretutindenea esti. Si toate le implinesti. Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si te salasluieste intru noi. Si ne curateste de toata intinarea. Si mantuieste, Bunule, sufletele noastre!

O, Duhule Sfinte, Tu esti a Treia Persoana a Sfintei Treimi! Tu esti Duhul adevarului, iubirii si sfintirii. Venind de la Tatal si de la Fiul si egal cu Ei in toate!

Te ador si te iubesc din toata inima. Invata-ma sa-L cunosc si sa-L caut pe Dumnezeu. De care si pentru care am fost creat.

Umple-mi inima cu adorarea sfanta. Da-mi parere de rau pentru pacate si rabdare. Si nu ma lasa sa cad in pacat. Mareste-mi credinta, speranta si mila. Si scoate-mi la iveala toate virtutile.
Ajuta-ma sa cred!

Ajuta-ma sa cresc in cele patru virtuti cardinale, in cele 7 daruri ale Tale (intelepciunea, intelegerea, stiinta, sfatul, pietatea, taria, si credinta in Dumnezeu.)

Fa-ma un urmas credincios al lui Iisus, un copil ascultator al Bisericii, si un ajutor al vecinului meu. Da-mi harul sa tin poruncile si sa primesc sacramentele cum se cuvine.

Fa-ma sa cresc in sfintenie in statutul de viata la care Tu m-ai chemat, si condu-ma fericit la viata de veci. Prin Isus Hristos, Domnul nostru.

Da-mi de asemenea, Duhule Sfinte, Datator al tuturor darurilor bune, favoarea speciala pentru care te chem (mentioneaza cererea …), daca va fi spre onoarea si marirea Ta si spre ajutorul meu. Marire Tatalui, si Fiului, si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *