Singura categorie de populație ferită de coronavirus. Medic:

Singura categorie de populație ferită de coronavirus. Pentru părinţii din România, și de oriunde, ar fi e de reținut că 2% din toți bolnavii înregistraţi au fost copii și că cei cu vârstă sub 10 ani reprezintă doar 1% din TOTALUL celor infectați cu coronavirus. În plus, NICIUN sugar infectat nu a murit până în prezent. Niciunul nu a făcut o formă extrem de gravă, scrie pediatrul Mihai Craiu pe pagina Spitalul Virtual pentru Copii.

Potrivit medicului, nu este cazul să luăm măsuri ciudate și să cheltuim sume astronomice pe remedii dubioase sau măști chirurgicale destinate unei protecții îndoielnice.

Singura categorie de populație ferită de coronavirus:
Ce merge sigur? Spălatul corect pe mâini (90% dintre noi o facem incorect și în grabă, mai puțin de 20 secunde) cu apă și săpun sau cu soluții alcoolizate speciale, evitarea atingerii ochilor, feței şi a gurii cu mâinile nespălate și evitarea aglomerațiilor, mai ales în spații închise.

Ce ar mai putea merge? Să vorbim cu ai noștri copii. Să le spunem că e normal să fie îngrijoraţi și să îi întrebăm ce simt. Să îi învăţăm eticheta tuşei (cu tușitul în cot sau în şerveţel/batistă de hârtie de unică folosință) şi să se spele corect pe mâini, după ce ating suprafețe comune – clanțe, balustrade, obiecte de la locul de joacă, din parc etc

Să ne comportăm normal, fără să țipăm sau să ne vărsăm nervii şi emoțiile în fața lor, sau pe ei!! Nu vor înţelege de ce mama și tata s-au transformat radical în comportament în ultimele zile.

Urmăriți surse oficiale, nu știri de senzație sau site-uri obscure, specializate în teoria conspirației.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *